HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
konum güncel bu hafta 3-4-5 katlara çıktım hiç ex gelmedi süreyide geçtik artık ex bile vermiyor...
Bugun zeyno ve arkadaslarla catompa cıkdım her katta fazlasıyla exp verdı ancak son katta slot yok baska hata yok çarıında sorun olabılırmı ?
portofınoo;15645333' Alıntı:5.kattaki tartarus o daha hiç bir şey sen 6.daki kharoon'u gör birdeama ben ikisinide kesebiliyorum yanımda bir arkadaşımla.seninde kesmen için full edit olman gerekmiyor o önemsiz.full canavarlara karşı güçlü ölümsüzlü set olman gerekiyor.editler boss'lara işlemiyor.ki zatende ben editsiz serverda kestim ikisinide.ve ayrıca şuanda catacombun 7. Katında sorun var son kata çıkılmıyor en son 6.kata çıkılıyor.
sana katılmıyorum bugun zeyno admınımızle bırlıkde 8kişi catomp yapdık catompun en sonuna kadar cıkdık azraıl katında azraıl ve slot olmadıgından gerı ınmek zorunda kaldık yanı her kat geçirilebılıyor son katta slot yok
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)