Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Catacomba !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bazar97
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 668

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle iyi forumlar herkese

Sayın adminler ve yöneticiler söylemekten yoruldum ama biaralar catacomba 123den sonra ex vermiyordu,şimdide bu olay oldu, dün gece catacomba çıktım sanırım 5.katta iken pelerinli bişey çıktı 2 dakikada kesin dedi ful edit olduğuma rağmen o slota vurdum canı en fazla 1 milim azalmıştır onun kesilmesi ya kolaylaştrılsınn yada süresi artsın,birde lütfen 123ten sonra fazla ex gelmiyor lütfen ama lütfen dikkate alın

5.Kattaki Tartarus o daha hiç bir şey sen 6.daki Kharoon'u gör birde :) Ama ben ikisinide kesebiliyorum yanımda bir arkadaşımla.Seninde kesmen için full edit olman gerekmiyor o önemsiz.Full canavarlara karşı güçlü ölümsüzlü set olman gerekiyor.Editler boss'lara işlemiyor.Ki zatende ben editsiz serverda kestim ikisinide.Ve ayrıca şuanda catacombun 7. katında sorun var son kata çıkılmıyor en son 6.kata çıkılıyor.

Son düzenleme:
Aynen haklısın kardeşim ama biz o kata çıkana kadar slot kesip geliyoruz yani ex almak için ama süresi az her katın 5. Kata çıkana kadar 54 ex yaptım süre olmasa 3-4 katında kalıp slotta kesebiliriz

Haklısın 123 levelden sonra 1.katta exp zor geliyor neredeyse hiç gelmiyor.3-4-5. katlar süresiz olsa çok güzel olucak

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri