Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

ElyM2 Hakkında Sorularınız ve Önerileriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Avesequick
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 707
  • Görüntüleme Görüntüleme 63K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Benim bir önerim var gözünüzü seveyim forumdaki battle immortals reklamının sesi kapatılsın.Her yerde onun sesi var forum içerisinde.

ElyM2 için demiştik forum için değil?

Ben 123 lwl surayım ely2 de çarımı bir türlü kasamıyorum nedenine gelirsek catacomba çalışmıyor nerde kasıcak bu kadar insan hiç bilmiyorum ve vs lerde şeftali basıyorsun denilen boş laflar dönüyor ya şeftali kalksın yada rengi değişsin daha rahat olur, kasma sorununu açıklarmısınız lütfen..

1- Derece ödülü almak için lvl sınırı
Derece ödülü almak için lvl sınırı çok fazla. Hem nesneler ucuzladı, hem de yapmak zorlaştı. Bence hiç hoş değil. (Böyle düşünen sadece ben değilim)

2- İkinci efsun oranları
Venüste kritik 10 , merkürde ise 5 geliyordu. Oranın tekrar 10a yükseltilmesini istiyorum. (Bu şekilde hem adil olur, hem de efsun nesnelerinin bir anlamı olur.)

3- Catacomb - küçülen kafa
Catacombda küçülen kafayla 2.kattan 3.kata geçerken sadece küçülen kafa sahibini yukarı atıyor. (Normalde grup ile çıkıldığından grupla birlikte atması lazım)

4- HP Üretimi
Bu efsun hakkında net bir açıklama yapılmadı. Marketten kaldırdınız ama efsun çalışıyor mu çalışmıyor mu bir bilgi yok?

Ben 123 lwl surayım ely2 de çarımı bir türlü kasamıyorum nedenine gelirsek catacomba çalışmıyor nerde kasıcak bu kadar insan hiç bilmiyorum ve vs lerde şeftali basıyorsun denilen boş laflar dönüyor ya şeftali kalksın yada rengi değişsin daha rahat olur, kasma sorununu açıklarmısınız lütfen..

Catacomb aktif zaten. Tapınaktan giriş yapılıyor. İkinci kata grupla birlikte çıkıyorsun. Tek çıkamazsın. İkinci kattan 3.kata geçerken küçülen kafa istiyor, o da azrailden çıkıyor.

Benim bir önerim var gözünüzü seveyim forumdaki battle immortals reklamının sesi kapatılsın.Her yerde onun sesi var forum içerisinde.
Mesajın konuyla alakalı değil ancak yardımcı olayım.
Google Chrome kullanıyorsan AdBlock eklentisini kur. Siteleri reklamsız kullanırsın. :)

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri