InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ElyM2 Hakkında Sorularınız ve Önerileriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Avesequick
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 707
  • Görüntüleme Görüntüleme 62K

Avesequick

Level 18
Fahri Üye
TM Üye
Konular
877
Online süresi
2h 28m
Reaksiyon Skoru
993
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 8 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
281
MmoLira
-801
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar gördüm ki bir çoğunuz önerileri, şikayetleri ve fikirleri var. Herkes ayrı ayrı konular açıyor, forumun düzeni bozuluyor.

Sorularınızı ve önerilerinizi bu konu altından yazarsanız hem aradığınızı rahatça bulabilirsiniz hem de bize kolaylık sağlamış olursunuz.
Ayrıyetten soruyu soran arkadaşlar da aradıklarını daha rahat bulabilirler :)

Not: Saçma mesajlar silinecektir.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Benim bir adet sorum olacaktı bu arada hunk serverinde oynuyorum mesela ben bir kişiyi engelledim özel mesaj olarak adam bana mesaj yazamıyor özelden vazgeçtim veya affettim adamı geri engelili nasıl kaldıracağım bu oyuncuya sağ tıkta engeli kaldır olarak felan gözükmüyor yani adam hep engel durumunda @Öğeyi görmek için üye olmalısınız.;
Öncelikle buradan arkadaşlar kısmını açın

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Ardından

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Bu Şekilde engellediğiniz kişinin engelini kaldırabilirsiniz
1:Kahramanlık odulu ıcın levele sınırıs 100 felan olsun2:Oyun içindekı kralıyet zırhları tıcarete konsun3:Carda para kasarken carın ıcınde 1.000.000.000 oldugunda dırek kralıyet altını versın.4:Bagırmada her bayragın kendı rengı goruksun5:Ely2 servrına kılıc cıkarma geri gelsin :) :) :)
Böyle bir konu çok iyi oldu , oyuncular isteklerini daha rahat dile getirebilecekler.

Böyle bir konu çok iyi oldu , oyuncular isteklerini daha rahat dile getirebilecekler.

Katılıyorum her soruda ya da öneride ayrı ayrı yerlerde ayrı konular açmaktansa bir çatı altında dile getirilmesi hem oyuncular hemde yönetim açısından daha güzel ve kullanışlı olacaktır.

Son düzenleme:
Benim bir önerim var gözünüzü seveyim forumdaki battle immortals reklamının sesi kapatılsın.Her yerde onun sesi var forum içerisinde.

Kahramanlik Odulu icin Level siniri Dusurulsun.
B Hwang Zirhlari Ticarete Konulsun.
Bunlar Olursa Daha Rahat edicegimizi Saniyorum...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri