BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Farklı Bir Gm Efekt :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByComediy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 87
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Teli Falan Geç sen gel elazığa diyorum tüm yol masraflarını ben karşılayacam sonra para hesabı yapma diye anladınmı gel yüz yüze daha etkili olur tabi yerse sanada son sözüm bu
O sana aynısını dese yapabilirmisin :m08: Telden konus daha etkili olur :l03:

Ben alıntı yapmadım diye birşey idaa etmedim ve bunuda diyorum bu forumda alıntı yapmayan hiç kimse yok ve sen pack açmayı birşey sanıyorsan aç sana dediğim packı at sv ne yolla video sana 100 parça zırh 700 parça silah dossyası verecem zırhlarında tüm msm kkodlarınıda ben yazıp hazır olarak verecem tamam buda sna son sözüm ve şuda var ben bu forumda tek taktir edeceğim kişi
ondan kendizi birşey sanmayın anlatabildimmi

la çocuk olduğunu bukadar belli etme lafa bak skype ver brda ağzıma geleni söyleyemiyorum :D sana diyorum tüm masrafların benden hatta bi yol paran kadar daha para verecem gel elazığa yüzüme karşı söyleyebiliyorsan söyle klavye arkası konuşma dediğim açık ve net

Ben alıntı yapmadım diye birşey idaa etmedim ve bunuda diyorum bu forumda alıntı yapmayan hiç kimse yok ve sen pack açmayı birşey sanıyorsan aç sana dediğim packı at sv ne yolla video sana 100 parça zırh 700 parça silah dossyası verecem zırhlarında tüm msm kkodlarınıda ben yazıp hazır olarak verecem tamam buda sna son sözüm ve şuda var ben bu forumda tek taktir edeceğim kişi ondan kendizi birşey sanmayın anlatabildimmi

Pack acmayı birsey sanmıyorum harbi cok sacmaladın simdi qarezz01 taktir edebilirsin ona birşey diyemem herkesin kendi görüşü farklıdır tabi o konuda saygım sonsuzdur herkese altıntı etmediğimi idda etmedim diyorsun konu içeriğinde comedy farkıyla diye birşey gördüm ondan yazmıs olabilirmiyim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri