Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
La ufaklık bir kaybol seni muhatap alan mı varsen git sütün iç ondan fazla havlama bilmem anlatabildimmi?
Senin Çocuk Dedini Soyunu Çuğaltır Bilgi Vereyim
ondan fazla havlama demişsinLa ufaklık bir kaybol seni muhatap alan mı varsen git sütün iç ondan fazla havlama bilmem anlatabildimmi?
birde güldürüyorsun ufaklık filan muhatap alan mı var demişsin ondan laf yazıyorsun ona? acıkla bakalımAlıntıcı Bey :m08:
eternexus şu programmı
bu daha benim iki güvenlik kilidi koyduğum packta kafayı yiyor
sen neyin tribine girdin anlamadım
bu programla aç sana 100 parça zırh dosyası 700 parça da silah dosyası vermeyim
ve sana gelince
kendine çokk güveniyorsan elazığa gel tüm masraflarını ben karşılayacam bakam ozamanda burda konnuştuğun gibi konuşabilecekmisin...! Hadi kendine güveniyorsan gel tüm masraflarında benden
eternexus şu programmıbu daha benim iki güvenlik kilidi koyduğum packta kafayı yiyor
ve sana gelince kendine çokk güveniyorsan elazığa gel tüm masraflarını ben karşılayacam bakam ozamanda burda konnuştuğun gibi konuşabilecekmisin...! Hadi kendine güveniyorsan gel tüm masraflarında benden
Sen Tel Versene Tabi Baban Almışsa
benmi birseyin tribine giriyorum daha tanımadıgım biri için trip? ya fazla güldürdün kardesim alıntı yazman hoş olacaktı tabi.
eternexus şu programmıbu daha benim iki güvenlik kilidi koyduğum packta kafayı yiyor
ve sana gelince kendine çokk güveniyorsan elazığa gel tüm masraflarını ben karşılayacam bakam ozamanda burda konnuştuğun gibi konuşabilecekmisin...! Hadi kendine güveniyorsan gel tüm masraflarında benden
Sacmalamaya devam et
( Alıntıcı Bey ) :m08:Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)