bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Farklı Bir Gm Efekt :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByComediy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 87
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

eternexus şu programmı :D bu daha benim iki güvenlik kilidi koyduğum packta kafayı yiyor :D sen neyin tribine girdin anlamadım :D bu programla aç sana 100 parça zırh dosyası 700 parça da silah dosyası vermeyim :D ve sana gelince
kendine çokk güveniyorsan elazığa gel tüm masraflarını ben karşılayacam bakam ozamanda burda konnuştuğun gibi konuşabilecekmisin...! Hadi kendine güveniyorsan gel tüm masraflarında benden

eternexus şu programmı :D bu daha benim iki güvenlik kilidi koyduğum packta kafayı yiyor :D sen neyin tribine girdin anlamadım :D bu programla aç sana 100 parça zırh dosyası 700 parça da silah dosyası vermeyim :D ve sana gelince kendine çokk güveniyorsan elazığa gel tüm masraflarını ben karşılayacam bakam ozamanda burda konnuştuğun gibi konuşabilecekmisin...! Hadi kendine güveniyorsan gel tüm masraflarında benden

Sen Tel Versene Tabi Baban Almışsa

eternexus şu programmı :D bu daha benim iki güvenlik kilidi koyduğum packta kafayı yiyor :D sen neyin tribine girdin anlamadım :D bu programla aç sana 100 parça zırh dosyası 700 parça da silah dosyası vermeyim :D ve sana gelince kendine çokk güveniyorsan elazığa gel tüm masraflarını ben karşılayacam bakam ozamanda burda konnuştuğun gibi konuşabilecekmisin...! Hadi kendine güveniyorsan gel tüm masraflarında benden
benmi birseyin tribine giriyorum daha tanımadıgım biri için trip? ya fazla güldürdün kardesim alıntı yazman hoş olacaktı tabi.
Sacmalamaya devam et :) ( Alıntıcı Bey ) :m08:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri