farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Farklı Bir Gm Efekt :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByComediy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 87
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Sen bin uçağa gel bilet paran 100 tlmi sana 200 tl vermeyen namerttir anladınmı çokta dikime gitme istanbuldasın tek söylersem fişin çekerler öyle 2 tokat atıp geçmezler o yüzden çok konuşma geleceksen söyle bilet paranın iki katını verecem

Elektirik Faturası Zaten Çok Geliyor Sölede Çeksinler Fişimi Özel Bişe Verde Kapı NO Ma Kadar Adresimi Veryim Allana Sölede Gelsinler Çeksinler Fişimi

Senin Kafa Harbi Kıt Dostum Ne Diyorum Anlamıyorsan Sen Bu Formda Kendi Emeğiyle Konu Paylaşanları Müzeye Kaldırıyorlar O derece bir ifade anlatabiliyormıuyum yabancı form u kaç kişi bilyor kaç kişi türkçeleştiriyor? benm keyfine paylaştığım konular bile yararlı birde ciddeye aldığımda paylaşacağım konuları bi düşünsen elimde ki set bir zırhı paylaşsam herşeyi ile birlikte yeterli benim elimdeki öyle titan zırhta deil değeri 100-150 tl ye satılılan zırhlar anlatabiliyorum

Senin Kafa Harbi Kıt Dostum Ne Diyorum Anlamıyorsan Sen Bu Formda Kendi Emeğiyle Konu Paylaşanları Müzeye Kaldırıyorlar O derece bir ifade anlatabiliyormıuyum yabancı form u kaç kişi bilyor kaç kişi türkçeleştiriyor? benm keyfine paylaştığım konular bile yararlı birde ciddeye aldığımda paylaşacağım konuları bi düşünsen elimde ki set bir zırhı paylaşsam herşeyi ile birlikte yeterli benim elimdeki öyle titan zırhta deil değeri 100-150 tl ye satılılan zırhlar anlatabiliyorum
Kıt? bi bak paylastıgın konuya değeri varmı kendi emeğin değil bu konu simdi ben senin diğer emeğinle yaptıgın dosyaları nerden bileyim bunda bile alıntı yapıyorsan emeğinle yapsan saygı duyarım ama sen bu konuda emeğim var diyorsan acizliktir.

Birşey diyeyimmi daha bu konuya bakanlar içinde xml kodlamayı bilmeyen gördüm farkındamısın bilmem ondan dosya bile yeniledim
ve bu konudan yararlananda oldu bana özelden msj atıp locale halde paylaşmamımı da istedi demekki benim için değeri var anladınmı burda bir kişi yararlansa bana yine yeter
ben burda konu paylaşıp öne çıkma gibi derdim yok ben milletin yapamadığı bildiğim kadarıyla yardım ederim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri