Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
senin de bir adet questin var sabit şebnem
varın yoğun o
onla avundur
oda şebnem yüzüğü questinde oynama yaparak yapılmıştır
veya alıntıdır yabancı bir forumda
link ver bi konunu sabitlik olsun diye paylaşacam konu olaraak
ve bu arada ben programlamacı değilim bu formdada ün yapmak için paylaşım yapmıyorum bakıyorum hep dandik şeyler paylaşılıyor
bari yabancı formdan alıntıda olsa forum biraz düzgün konu görsün
ve bana bu forumdan alıntı yapmadım diyen sadece bir adam getirin

Reelde güvenme kendine fazla kimin nasıl birşey olduğunu pc arkasından anlayamazsın kastettiğin şey buysa bilmem anlatabildimmi
eliteserverse girip türkçeleştirip çalıyorsun sonra diyorsunki Comedy Bole Ole Önce Kendin Yapacan Sonra Nickini Duyuracan Yes.?
Tek şebnem questi paylasmak istedim kendimimi avunduracam benim diğer kodladıgım questleri burada paylaşma gereği duymadım sen kendinden utan ilksenin de bir adet questin var sabit şebnem
varın yoğun o
onla avundur
oda şebnem yüzüğü questinde oynama yaparak yapılmıştır
veya alıntıdır yabancı bir forumda
link ver bi konunu sabitlik olsun diye paylaşacam konu olaraak
ve bu arada ben programlamacı değilim bu formdada ün yapmak için paylaşım yapmıyorum bakıyorum hep dandik şeyler paylaşılıyor
bari yabancı formdan alıntıda olsa forum biraz düzgün konu görsün
ve bana bu forumdan alıntı yapmadım diyen sadece bir adam getirin
![]()
alıntı yaptıgın icin sürekli şebnem yüzüğü questinde oynama yaparak yapılmıstır diyorsun veya yabancı bir forumda bulmuşsundur demişsin
bi ararsan sevinirim varmı yokmu bu forumda ün yapmak icin paylasmıyorum forum senin alıntı yaptıklarınla düzgün konu görecek kadar kücük bir forum degıl.kendine çok güveniyorsan kendi kodlamanla konuş alıntı yaptıgım halde alıntı yazmadıysam söyle konuların hepsini kapatayım. güldürdün varın yoğun o demişsin birde :S seninde varın yoğun alıntı yaptıgın konuların.Adam Kendini belli etti nickinii duyuracan
kendinle karıştırıyorsun herhalde sen kendini 
Senin questte bir şey yok sen önce bir tasarım yap zırh felan o zaman tebrik ederim seni tamam
adam questlerle zırh yapar allah bilir 
Tek şebnem questi paylasmak istedim kendimimi avunduracam benim diğer kodladıgım questleri burada paylaşma gereği duymadım sen kendinden utan ilkalıntı yaptıgın icin sürekli şebnem yüzüğü questinde oynama yaparak yapılmıstır diyorsun veya yabancı bir forumda bulmuşsundur demişsin
bi ararsan sevinirim varmı yokmu bu forumda ün yapmak icin paylasmıyorum forum senin alıntı yaptıklarınla düzgün konu görecek kadar kücük bir forum degıl.kendine çok güveniyorsan kendi kodlamanla konuş alıntı yaptıgım halde alıntı yazmadıysam söyle konuların hepsini kapatayım. güldürdün varın yoğun o demişsin birde :S seninde varın yoğun alıntı yaptıgın konuların.
Özcan Lafı Koydu
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)