Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Farklı Bir Gm Efekt :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByComediy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 87
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

:D senin de bir adet questin var sabit şebnem :D varın yoğun o :D onla avundur :D oda şebnem yüzüğü questinde oynama yaparak yapılmıştır :D veya alıntıdır yabancı bir forumda :D link ver bi konunu sabitlik olsun diye paylaşacam konu olaraak :D ve bu arada ben programlamacı değilim bu formdada ün yapmak için paylaşım yapmıyorum bakıyorum hep dandik şeyler paylaşılıyor :D bari yabancı formdan alıntıda olsa forum biraz düzgün konu görsün :D
ve bana bu forumdan alıntı yapmadım diyen sadece bir adam getirin :D

:D senin de bir adet questin var sabit şebnem :D varın yoğun o :D onla avundur :D oda şebnem yüzüğü questinde oynama yaparak yapılmıştır :D veya alıntıdır yabancı bir forumda :D link ver bi konunu sabitlik olsun diye paylaşacam konu olaraak :D ve bu arada ben programlamacı değilim bu formdada ün yapmak için paylaşım yapmıyorum bakıyorum hep dandik şeyler paylaşılıyor :D bari yabancı formdan alıntıda olsa forum biraz düzgün konu görsün :D ve bana bu forumdan alıntı yapmadım diyen sadece bir adam getirin :D
Tek şebnem questi paylasmak istedim kendimimi avunduracam benim diğer kodladıgım questleri burada paylaşma gereği duymadım sen kendinden utan ilk :) alıntı yaptıgın icin sürekli şebnem yüzüğü questinde oynama yaparak yapılmıstır diyorsun veya yabancı bir forumda bulmuşsundur demişsin :) bi ararsan sevinirim varmı yokmu bu forumda ün yapmak icin paylasmıyorum forum senin alıntı yaptıklarınla düzgün konu görecek kadar kücük bir forum degıl.kendine çok güveniyorsan kendi kodlamanla konuş alıntı yaptıgım halde alıntı yazmadıysam söyle konuların hepsini kapatayım. güldürdün varın yoğun o demişsin birde :S seninde varın yoğun alıntı yaptıgın konuların.

Tek şebnem questi paylasmak istedim kendimimi avunduracam benim diğer kodladıgım questleri burada paylaşma gereği duymadım sen kendinden utan ilk :) alıntı yaptıgın icin sürekli şebnem yüzüğü questinde oynama yaparak yapılmıstır diyorsun veya yabancı bir forumda bulmuşsundur demişsin :) bi ararsan sevinirim varmı yokmu bu forumda ün yapmak icin paylasmıyorum forum senin alıntı yaptıklarınla düzgün konu görecek kadar kücük bir forum degıl.kendine çok güveniyorsan kendi kodlamanla konuş alıntı yaptıgım halde alıntı yazmadıysam söyle konuların hepsini kapatayım. güldürdün varın yoğun o demişsin birde :S seninde varın yoğun alıntı yaptıgın konuların.

Özcan Lafı Koydu

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri