Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Hani Böyle Alıntı Yakalamışsınız Gibi Konuşuyorsunuuz ya İlla Diyorsunuz Comedy Hiç Üşenmesin Araştırsın Bakayım Kimler Alıntı Yapıp Kendisininkiymiş Gibi Gösteriyor
Dostum seninde Paylaşımlarını Araştırırım Yani Zor Değil Herkez de Herşyin Farkında Bilmem Anlatabldimmi_?
Araştırabilirsin
bul bakalım bulabilirsen baskasının emeğiyle oynamam bunu bastan belirteyim yaptıysam ise altına gercek konunun linkini yazarım.
bul bakalım bulabilirsen baskasının emeğiyle oynamam bunu bastan belirteyim yaptıysam ise altına gercek konunun linkini yazarım.Ha Buarada benim bu konum hakkında yorum yapmışsın forumda benzeri var diye göstersene ? konumu kirletmeye çalışman için öncellikle elle tutulur kanıtın olması lazım
http://www.turkmmo.com/metin2-pvp-c...5243-turkmmo-da-ilk-sabitlik-konu-farkli.html
hadi bakalım bekliyorum özeelden veya herhngi bir konumun altına yorum olarak benzer konunun linkini atarsın artık ...!
Hani Böyle Alıntı Yakalamışsınız Gibi Konuşuyorsunuuz ya İlla Diyorsunuz Comedy Hiç Üşenmesin Araştırsın Bakayım Kimler Alıntı Yapıp Kendisininkiymiş Gibi Gösteriyor
Dostum seninde Paylaşımlarını Araştırırım Yani Zor Değil Herkez de Herşyin Farkında Bilmem Anlatabldimmi_?[/B][/B]
Forumda Olmasaydık Sana Dağa Açık Konuşa Bilirdim Comedy
İyi Şunuda Bil ben Comedy o konumun altına yazdığın yorumu kanıtlayacaksın öyle konuya boş yorum atmaya benzemez ayıks?
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)