xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Farklı Bir Gm Efekt :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByComediy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 87
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Ha Buarada benim bu konum hakkında yorum yapmışsın forumda benzeri var diye göstersene ? konumu kirletmeye çalışman için öncellikle elle tutulur kanıtın olması lazım

http://www.turkmmo.com/metin2-pvp-c...5243-turkmmo-da-ilk-sabitlik-konu-farkli.html

hadi bakalım bekliyorum özeelden veya herhngi bir konumun altına yorum olarak benzer konunun linkini atarsın artık ...!
Benzer Konu Çok Dedim tek turkmmoda dedimmi ? Turkmmo'da vardı cogu linklerden dolayı kilitlenmis bu arada ilk sabit konu :m08: yazmışsın birde :p alakası hic yok emin olki bu gm logosu filan alıntı yapıyorsan cogu seyi alıntı yapıyorsundur :) bu arada konu başlığının konuyla hic bir alakası yok.

Son düzenleme:
Ben konunun başlığında ne yazmışım turkmmoda ilk? gelip o konu başlığını gördüğün halde altta o yorumu yaptığına göre sen düşün konu başlğı farklı zırhlara farklı efekt verme konu içeriği sanki
dirilişi :DD kalk git işine bak :D akşam akşam krize soktun beni :D

Ben konunun başlığında ne yazmışım turkmmoda ilk? gelip o konu başlığını gördüğün halde altta o yorumu yaptığına göre sen düşün konu başlğı farklı zırhlara farklı efekt verme konu içeriği sanki dirilişi :DD kalk git işine bak :D akşam akşam krize soktun beni :D
Senin yapacağın tek alıntı yapmak :)
acizsin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri