Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Reelde güvenme kendine fazla kimin nasıl birşey olduğunu pc arkasından anlayamazsın kastettiğin şey buysa bilmem anlatabildimmi
Benzer Konu Çok Dedim tek turkmmoda dedimmi ? Turkmmo'da vardı cogu linklerden dolayı kilitlenmis bu arada ilk sabit konu :m08: yazmışsın birdeHa Buarada benim bu konum hakkında yorum yapmışsın forumda benzeri var diye göstersene ? konumu kirletmeye çalışman için öncellikle elle tutulur kanıtın olması lazım
http://www.turkmmo.com/metin2-pvp-c...5243-turkmmo-da-ilk-sabitlik-konu-farkli.html
hadi bakalım bekliyorum özeelden veya herhngi bir konumun altına yorum olarak benzer konunun linkini atarsın artık ...!
alakası hic yok emin olki bu gm logosu filan alıntı yapıyorsan cogu seyi alıntı yapıyorsundur
bu arada konu başlığının konuyla hic bir alakası yok.
Son düzenleme:
Ben konunun başlığında ne yazmışım turkmmoda ilk? gelip o konu başlığını gördüğün halde altta o yorumu yaptığına göre sen düşün konu başlğı farklı zırhlara farklı efekt verme konu içeriği sanki
D kalk git işine bak
akşam akşam krize soktun beni 
dirilişi
D kalk git işine bak
Senin yapacağın tek alıntı yapmakBen konunun başlığında ne yazmışım turkmmoda ilk? gelip o konu başlığını gördüğün halde altta o yorumu yaptığına göre sen düşün konu başlğı farklı zırhlara farklı efekt verme konu içeriği sanki dirilişiD kalk git işine bak
![]()

acizsin.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)