Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Shorty önemli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Jaxixaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 317

Jaxixaa

Level 1
Üye
Konular
15
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 8 Ay 12 Gün
Başarım Puanı
37
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Shorty oyuna tekrar hack ler dadanmış örümcek zindanı ch5 te 2 savaşçı çar 55-56 level bot açmışlar pm attım cevap gelmedi o karakterlere 1 veya 2 grup kesip sonra diğer grup slotlara dalıyorlar adamlara b.çözme atıyorum hiç bir şekilde cevap vermiyorlar shorty dikkat et hack ler yeniden geldi

Yani bana da pm atılsa derece kasarken ya da çözme atılsa bende cevap vermem niye dersen benim orada slot kesmek için skıllere ihtiyacım yoktur :)

Shorty oyuna tekrar hack ler dadanmış örümcek zindanı ch5 te 2 savaşçı çar 55-56 level bot açmışlar pm attım cevap gelmedi o karakterlere 1 veya 2 grup kesip sonra diğer grup slotlara dalıyorlar adamlara b.çözme atıyorum hiç bir şekilde cevap vermiyorlar shorty dikkat et hack ler yeniden geldi

Bu gibi durumlarda ss alarak Destek le irtibata geçmeniz daha iyi olur.

portofino tamamda bak adam örümck zindanı 2.katta ( 2 yıldır derece kasan gördümde 56 level bedenseli örümcek zindanı 2.katta 1 grup 1 grup kesen hiç görmedim ) çözme atıyorum birşey yapmıyor ayrıca yanında bir adam daha var bence bunlar hack ben 1 saat youtubeye video atacak değilim ayrıca adamların hack olduğunu da kanıtlayamam çünkü dışardan hepsi normal gözüküyor ama bunlar bot eminim de

eminimki zor durumdadır :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri