HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Akıllı Bilişim Bende Kurmayı Düşünüyorum Bu Ay
İstedigin Files Var Emek Bk Düşürmeli
Benim Tanıdıgım Arkadaşlarım Var Burdan Oyun Kuran Hiç Birininde Şikayerlerini Görmedim İstersen Gooleden Felan Araştır
Ben Kendim Ordan 10 Kere Pvp Açtıgım İcin Oraya Güveniyorum Sitemi Bile Açtım Oyun Kaldı Tek Onuda Acıcaz Şuan Tanıtım Vericegimiz Yerleri Ayarlıyoruz
Şimdiden Burdan Acıcaksan Başarılar Dilerim Diyer Firmalar Coluk Cocuk İşi
Anlayamadığım olay güvendiğin bilişimi önerebilirsin. Buna kimse birşey diyemez. bu sitede barınan firmalar çoluk çocuk işi diyorsunda bunu neye göre söylüyorsun ? Hizmet almadığın veya tanımadığın firmaları genelleyerek konuşamassın. Bu yetkiyi kimse sana vermez , veremez. !
Ayrıca ''DİYER'' değil DİĞER olacak o , Sayın Yetişkin arkadaşım. Mesajın bildirildi.
Son düzenleme:
Tanımadıgım Firmalar Degil
Ben Arkadaşa Duman Ve Akıllı Bilişimi Öneriyorum Kendileri Uzun Zamandır Bu Söktörün İcindeler Sizi Bilemem
Örnek Vermek İstemiyorum Bu Firmalardan Alışveriş Yapın Diye Bir Yazı Var Turkmmo Da Biliyorsunuzdur Ordan Açtıgım 1 Kaç Bilişim Var Max 4 Saat Dediler 1 Haftada Açtılar Bazılarına Parayı Yatırdık Firma Kapandı Hayla Ranklarının Alınmamasına İnananamıyorum
Ben Arkadaşa Duman Ve Akıllı Bilişimi Öneriyorum Kendileri Uzun Zamandır Bu Söktörün İcindeler Sizi Bilemem
Örnek Vermek İstemiyorum Bu Firmalardan Alışveriş Yapın Diye Bir Yazı Var Turkmmo Da Biliyorsunuzdur Ordan Açtıgım 1 Kaç Bilişim Var Max 4 Saat Dediler 1 Haftada Açtılar Bazılarına Parayı Yatırdık Firma Kapandı Hayla Ranklarının Alınmamasına İnananamıyorum
Tanımadıgım Firmalar Degil
Şimdiden Burdan Acıcaksan Başarılar Dilerim Diyer Firmalar Coluk Cocuk İşi
bence bu bizide kattığınız anlamına geliyor. neyse konunun uzatılmasına gerek yok

Akıllı Bilişim - Dolunay Bilişim - TTNET Bilişim Bunlar İsmi Duyulmuş Yııllardır Faaliyette olan Bilişimlerdir Dostum Bunlardan Almanı Tavsiye Ederim
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)