- Konular
- 1,302
- Reaksiyon Skoru
- 428
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 200
- MmoLira
- -71
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhabalar;
Sizi gayet iyi anlıyorum, fakat bayram tatil'inde olduğumuz için cevap verilmeme'ler normal değilmi ?
Lütfen Sabrediniz adminlerimiz ve yöneticilerimiz sorunlarınıza cevap verecektir.
Sizi gayet iyi anlıyorum, fakat bayram tatil'inde olduğumuz için cevap verilmeme'ler normal değilmi ?

Lütfen Sabrediniz adminlerimiz ve yöneticilerimiz sorunlarınıza cevap verecektir.

- Konular
- 52
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
​tamam normaldir peki ama online olupta cevap vermemek bir açıklama yapmamak nedir bunu anlıyamıyorum işte benMerhabalar;
Lütfen Sabrediniz adminlerimiz ve yöneticilerimiz sorunlarınıza cevap verecektir.![]()
- Konular
- 1,302
- Reaksiyon Skoru
- 428
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 200
- MmoLira
- -71
- DevLira
- 0
​tamam normaldir peki ama online olupta cevap vermemek bir açıklama yapmamak nedir bunu anlıyamıyorum işte ben
Adminlerden sadece peacemackers online bildiğim kadarıyla kendisi elmyt2'de destek vermemektedir.
Lütfen yetkililerin cevap vermelerini bekleyiniz.
Son düzenleme:
- Konular
- 52
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bekliyoruz işte birisi cıkıpta kaybolan itemler hakkında bir açıklama yapsada herkez rahat etse o akdar para verildi itemler yok meydanda olurmu böyle iş
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 58
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Merhabalar;
Lütfen Sabrediniz adminlerimiz ve yöneticilerimiz sorunlarınıza cevap verecektir.![]()
dostum bizlerin hayatı zaten adminlerden cevap beklemekle geçiyor ne zaman cevap verdilerki bayram seyran diye burada vermesinler
senide anlıyorum denemelikten geçiyorsun bizi insan yerine koymayan insanlarla çalışıyorsunda biraz gerçekçi olalım değil mi ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)