Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Nerede bu yönetim !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LocKuoT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

dostum bizlerin hayatı zaten adminlerden cevap beklemekle geçiyor ne zaman cevap verdilerki bayram seyran diye burada vermesinler
senide anlıyorum denemelikten geçiyorsun bizi insan yerine koymayan insanlarla çalışıyorsunda biraz gerçekçi olalım değil mi ?
Arkadaşa katılıyorum herzaman bekliyoruz bir cevap alamıyoruz doru düzgün bayram diyorsunuz peki online oluyorsunuz bir cevap dahi yazması zormu geliyor yada suraya bir duyuru açmak zor birşey mi ?

Son düzenleme:
Oralarda bir yerde yönetim ama tam olarak nerede bilmiyoruz ;)

Son düzenleme:
@Shorty @admin Nesne markette bayramdan beri yaşanılan sorunlar var ve hiç kimse bir açıklama bile yapmıyor atılan özel mesajlara ticketlere açılan konulara hiç bir yönetici tarafından cevap dahi verilmiyor millet o kadar para veriyor item alıyor itemler kayboluyor bu konu ile ilgili neden ilgilenilmiyor mağdur durumda herkez bir açıklama yapılsa iyi olur artık alınan herşey kayboluyor sorunlar dışında insanın aklına başka şeyler getirtmeyin bir açıklama yapın.

öncelikle geçmiş bayramınız mübarek olsun.

arkadaslar bayramda herkes büyüğünün eşinin dostunun yanına gidiyor ziyaret yapıp hatır gönül alıyor. bayramda da oyun veya işle ilgilenemeyiz. heralde yönetim olarak kımse giremedi forum veya oyun fark etmez arada bayram olunca böyle sorunlarda çıkıyor mlsf. bayram üzeri bir kere girdiğimde oyuna saldırı olduğunu duymuştum belkiş nesne market bu yüzden kapatılmıştır.

aklınıza gelen kötü düşüncelere gelince. bizim kımsenın parasına ihtiyacımız yok kökenli bir oyun burası. en ufak aksaklıkta aklınıza kötü düşünceler gelmesin lütfen :)

Paramıza ıhtıyacımız yoksa butun edıtlerı bedava yapmaya ne dersınız ?? :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri