- Konular
- 117
- Reaksiyon Skoru
- 70
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bılıyorum Espırı Yapdım Oyle Yanlıs Anlamayın 

- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 58
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
" paranıza ihtiyacımız yok " derken çalmaya vs. ihtiyacımız yok anlamında.![]()
arkadaşım çalmanıza gerek yok zaten sizin milleti burada cevap verin diye süründürmeniz çalmaktan beter eziyet millet sorunlarını burada çözmeye çalışıyor yardım istiyor ama maşşallah bizim adminlerimiz yönetim ekibi bakmaya bile tenezzül etmiyor yada bakıyorlarda insanları sinir edeyim diye mesaj atmıyorlardır şimdi haklarını yemeyelim
birsürü gereksiz konu açılsa anlarım,millet düzgün konu açıp konunun içine abuk subuk şeyler yazsa yine anlarım şu kadar bukadar yönetim ekibimizle hizmet vermekteyiz demeyi çok iyi biliyorsunuz ama lafta kalıyor be arkadaş değil mi ? hangi oyunun hangi forumunda yönetim ekibi oyuncularının oyundaki sorunlarıyla ilgileniyorlar söylermisin türkte bile olmuyor...
Son düzenleme:
- Konular
- 1,624
- Online süresi
- 13h 13m
- Reaksiyon Skoru
- 988
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 313
- MmoLira
- 347
- DevLira
- 0
benim anlamadigim nesne market sorunluyken neden para yatiriyorsunuz duzelmesini beklemiyorsunuz?
- Konular
- 877
- Online süresi
- 2h 28m
- Reaksiyon Skoru
- 993
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 281
- MmoLira
- -801
- DevLira
- 0
Bayramdan sonra yapılacak genel bakım ile birlikte bu sorunlarınız çözülecektir.
- Konular
- 772
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
@Shorty @admin Nesne markette bayramdan beri yaşanılan sorunlar var ve hiç kimse bir açıklama bile yapmıyor atılan özel mesajlara ticketlere açılan konulara hiç bir yönetici tarafından cevap dahi verilmiyor millet o kadar para veriyor item alıyor itemler kayboluyor bu konu ile ilgili neden ilgilenilmiyor mağdur durumda herkez bir açıklama yapılsa iyi olur artık alınan herşey kayboluyor sorunlar dışında insanın aklına başka şeyler getirtmeyin bir açıklama yapın.
Karakter bilgileri olmadığı için not alınamamıştır.
Konu kapatıldı.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)