C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Nerede bu yönetim !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LocKuoT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LocKuoT

Level 4
TM Üye
Konular
52
Reaksiyon Skoru
17
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 7 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

@Shorty @admin Nesne markette bayramdan beri yaşanılan sorunlar var ve hiç kimse bir açıklama bile yapmıyor atılan özel mesajlara ticketlere açılan konulara hiç bir yönetici tarafından cevap dahi verilmiyor millet o kadar para veriyor item alıyor itemler kayboluyor bu konu ile ilgili neden ilgilenilmiyor mağdur durumda herkez bir açıklama yapılsa iyi olur artık alınan herşey kayboluyor sorunlar dışında insanın aklına başka şeyler getirtmeyin bir açıklama yapın.

kardeşim bu konu hakkında facede dediler bayramdan sonra ilk bakım yapılcak bu konu düzeltilcek die biliyorum

​Facede dediğini bilmiyorum bana burda dediği geçerlidir bir açıklama yapılıcaksa buradan yapılmalı faceden deyil

Bugun +9 tıtan cekdım kayboldu tıcket attım konu açdım 1 cevap veremeyecek kadar ılgılı gmlerımız var

bayram sonu dıyorlar pazartesıden sonrada bahanelerını beklıyecezz..

Ofis açtık daha hızlı ilgilenilcek dediler daha da ilgilenilmez oldu ne bir açıklama yapıldı neden bir cevap alabildik açık oluyorlar konulara bakmıyorlar şuraya bir cevap atmak ne kadar zor olabilirki ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri