- Konular
- 31,097
- Online süresi
- 310s
- Reaksiyon Skoru
- 208
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 719
- TM Yaşı
- 17 Yıl 7 Ay 8 Gün
- MmoLira
- 40
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Bu hileyi yapmak için yüksek lwlde bir charınız olmanız gerekmekte ve en az 30 k paranızın olması gerekiyor.
evet başlayalım....
şimdi yüksek lwl charınızın yanına bir chardağa açıyorsunuz ama charınız yüksek lwlle aynı olmalı örnek.(yüksek lwl savşçı,yan charınızda savaşçı olmalıdır.)şimdi daha önceden kullandığınız eşya ve itemleri yan charınıza aktaracağız yada yüksek lwllle yan chara iyi silah ve itemler alacağız...daha sonra aldığınız malı kimsenin olmadığı bir yere gidin ve karakter değişikliği deyin...Küçük lwlde aynı yere gidin ve karakter değişikliği deyin...
HİLENİN KRALI GELİYOR ŞİMDİ....
arkadaşlar yüksek lwle giriyoruz ve yan chara aldığımız malları yere atıyoruz hızlıca karakter değişikliği deyip yan charımıza girerek yerden alalım...Aldıkmı?Böylece normalden daha üstün item ve silahınız olabilir ve hızlıca kasılabilirsiniz ben 1lwlim...bu hileyle 10 dkda 6 lwl geldim...
TEKRAR YENİ HİLELERLE SİZİNLE OLACAĞIM...
+REPP LÜTFEN
evet başlayalım....
şimdi yüksek lwl charınızın yanına bir chardağa açıyorsunuz ama charınız yüksek lwlle aynı olmalı örnek.(yüksek lwl savşçı,yan charınızda savaşçı olmalıdır.)şimdi daha önceden kullandığınız eşya ve itemleri yan charınıza aktaracağız yada yüksek lwllle yan chara iyi silah ve itemler alacağız...daha sonra aldığınız malı kimsenin olmadığı bir yere gidin ve karakter değişikliği deyin...Küçük lwlde aynı yere gidin ve karakter değişikliği deyin...
HİLENİN KRALI GELİYOR ŞİMDİ....
arkadaşlar yüksek lwle giriyoruz ve yan chara aldığımız malları yere atıyoruz hızlıca karakter değişikliği deyip yan charımıza girerek yerden alalım...Aldıkmı?Böylece normalden daha üstün item ve silahınız olabilir ve hızlıca kasılabilirsiniz ben 1lwlim...bu hileyle 10 dkda 6 lwl geldim...
TEKRAR YENİ HİLELERLE SİZİNLE OLACAĞIM...
+REPP LÜTFEN
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 55
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
malben 15 dk normale 15 oldum
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 44
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 16 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
mallar ben 10 dk 40 lw oldum 75 lw bx ıd:sanane şifre
-_-) bulamssın server:hades
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)