- Konular
- 36
- Reaksiyon Skoru
- 151
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 3 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bizim yaptigimiz çalişmalar profesyonelligimiz maglum bellidir.Bu nakit sıkışınlığınızın nedeni müşteriden mi kaynaklanıyor? Ya da şöyle diyeyim eleman tercihinizin yanlış olmasının nedeni müşterileriniz mi?
Siz profesyonel misiniz?
24 saat süreniz var, gerekli ödemeler yapılmazsa işlemleri başlatıyorum.
Sizin burda gelip bana itamda bulunmanız hiç etik bir durum degil.
Benim nakit sıkışmam yaklaşik 20 bin lira nakit ödememizden kaynaklanıyor tek bulundugum sektör bu olmadıgını belirtmek isterim major servers büyük bir projedir bu projenin iç kaynagını çogu kişi bilmesede bilenler ne oldugumuzu kim oldugumuzu bilir. Mehmetinde bildigini varsayalim. İstediginiz yaptırımı uygulama gibi bir hakkınız var forumunuza katıldıgımız zaman kabul ettigimiz sözleşmede rank aldıgımız zaman belirtilen sözleşme gibi tekrardan belirtmek isterim ki bu olayın tek zararlısı mehmet degildir. Hukukçu bi aileden gelmekteyiz hiç bir işimiz gücümüz adalet dişi bişeye dayanmamaktadır istediginiz yaptırımı uygulamada serbestsiniz.
Orçun durmaz adlı şahıs sadece benim 300 dolar gibi bir mevlamı çalmadı ona emanet ettigim birçok şeyi gasp etti gerekli mercihlere başvurumuzu yarın yapıcagız mehmet'de katılabilir.
Son düzenleme:
- Konular
- 877
- Online süresi
- 2h 28m
- Reaksiyon Skoru
- 993
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 281
- MmoLira
- -801
- DevLira
- 0
Bizim yaptigimiz çalişmalar profesyonelligimiz maglum bellidir.
Sizin burda gelip bana itamda bulunmanız hiç etik bir durum degil.
Benim nakit sıkışmam yaklaşik 20 bin lira nakit ödememizden kaynaklanıyor tek bulundugum sektör bu olmadıgını belirtmek isterim major servers büyük bir projedir bu projenin iç kaynagını çogu kişi bilmesede bilenler ne oldugumuzu kim oldugumuzu bilir. Mehmetinde bildigini varsayalim. İstediginiz yaptırımı uygulama gibi bir hakkınız var forumunuza katıldıgımız zaman kabul ettigimiz sözleşmede rank aldıgımız zaman belirtilen sözleşme gibi tekrardan belirtmek isterim ki bu olayın tek zararlısı mehmet degildir. Hukukçu bi aileden gelmekteyiz hiç bir işimiz gücümüz adalet dişi bişeye dayanmamaktadır istediginiz yaptırımı uygulamada serbestsiniz.
Orçun durmaz adlı şahıs sadece benim 300 dolar gibi bir mevlamı çalmadı ona emanet ettigim birçok şeyi gasp etti gerekli mercihlere başvurumuzu yarın yapıcagız mehmet'de katılabilir.
Hukukçu bir aileden geldiğinizi artık her attığınız mesaja yansıtmanıza gerek yok. Hukukcu bi aileye sahip olmanız bu işi profesyonel olarak yapılmasına etken değildir.
100 gündür bekletiliyor bu arkadaş, 100 gündür neden ödemeyi yapmıyorsunuz?
20bin lira ödemenin yanında 350 tl bir sıkıntıya sokmaz herhalde sizi, malum büyük projeleriniz var

Kişi neden sizin davanıza katılsın ki? Sorunu o kişiyle değil, sizinle. Sizin sorununuz elemanınızla. Siz istediğiniz gibi mahkemeye başvurun, bu bizi ilgilendirmez. Kendinizi böyle savunmaya çalışmayın. Elemanınız sizin şirketinizi temsil ediyor, bizi değil.
Ek olarak belirteyim 24 saatiniz var, zaten 24 saat içinde teslim etmezseniz rankınızı zaten alacağız. Burada kimse babamızın oğlu değil, adaletli bir
yaklaşım biçimi sergilemeye çalışıyoruz.
Son düzenleme:
- Konular
- 314
- Online süresi
- 21m 55s
- Reaksiyon Skoru
- 169
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 163
- MmoLira
- 6
- DevLira
- 0
Benim sana iyi niyetim sadece muhabbetimiz oldugundandır şu zamanda hiç kimse 300 dolarını çöpe atmaz ben fasdayken ödemeyi geçtigim halde elinize ulaşmamış diye tekrardan ödeme yaparım dedim mi dedim arkadaşlığımız oldugu için normalde 300 350 lira gibi bir mevla benim için problem teşkil etmiyor bildigin üzere lakin elim bu ara biraz sıkışık olaylar malum nakit sıkışıklıgım var sadece ben size bunun teminattını veriyorum ve paranın peşinde felan degilim sadece hak yerini bulsun diye ben yarın orçun durmaz adlı şahısa adli dolandırıcılıktan dava açıcam.
Peki size şunu soracağım Turkmmo üzeri özel mesaj'la konuşurken 2 kişiye teslimat yapılacaktı bir ben bide başkası başkasının teslimatını yaptıldı dediniz ben mesaj attım tamam 1 2 güne yapacağım dediniz senmiydin bilmiyorum daha sonra teslimat gerçekleşmedi hadi bunu geçelim neden orçuna direk parayı yatıracağınıza benle iletişime geçip verdiğim hesaba yatırsanız 2.şahızlara ne gerek vardı.
- Konular
- 36
- Reaksiyon Skoru
- 151
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 3 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Sizin arkadaşın attıgı konuşmaları ve benim yazdıklarımı okuyup derleyip anlayamamanıza şaşıyorum gerçekten.Hukukçu bir aileden geldiğinizi artık her attığınız mesaja yansıtmanıza gerek yok. Hukukcu bi aileye sahip olmanız bu işi profesyonel olarak yapılmasına etken değildir.
100 gündür bekletiliyor bu arkadaş, 100 gündür neden ödemeyi yapmıyorsunuz?
20bin lira ödemenin yanında 350 tl bir sıkıntıya sokmaz herhalde sizi, malum büyük projeleriniz var
Kişi neden sizin davanıza katılsın ki? Sorunu o kişiyle değil, sizinle. Sizin sorununuz elemanınızla. Siz istediğiniz gibi mahkemeye başvurun, bu bizi ilgilendirmez. Kendinizi böyle savunmaya çalışmayın. Elemanınız sizin şirketinizi temsil ediyor, bizi değil.
Ek olarak belirteyim 24 saatiniz var, zaten 24 saat içinde teslim etmezseniz rankınızı zaten alacağız. Burada kimse babamızın oğlu değil, adaletli bir
yaklaşım biçimi sergilemeye çalışıyoruz.
Mehmetin de bildigi gibi ödemesini ben önceden geçtim lakin ödemesi gasp edildi orçun durmaz olarak size bunu anlatmaya çalişmaktayım lakin siz anlamak istiyorsunuz.
Edit :
Tek bulundugumuz sektör bu degil ne yazıkki o aralar proje hızlanmıştı bende sizi elemanıma yönlendirdim şuandada işlerimin başında oldugum gibi fas'da lokantamız var ve kötü bi zaman geçirdik geçtigimiz ay da istanbula döndüm benim niye burda açıklama yapmam senle ilgili seni tanımamla ilgili.
Son düzenleme:
- Konular
- 877
- Online süresi
- 2h 28m
- Reaksiyon Skoru
- 993
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 281
- MmoLira
- -801
- DevLira
- 0
Sizin arkadaşın attıgı konuşmaları ve benim yazdıklarımı okuyup derleyip anlayamamanıza şaşıyorum gerçekten.
Mehmetin de bildigi gibi ödemesini ben önceden geçtim lakin ödemesi gasp edildi orçun durmaz olarak size bunu anlatmaya çalişmaktayım lakin siz anlamak istiyorsunuz.
Fastan arkadaşın hesap numarasına ulaşamadınız mı? Neden elemanızı bulaştırdınız, 2. şahıslara gerek yoktu. Uzatmaya da gerek yok. Yarını beklemekteyim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)