Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Bu Vedanın Süresini Bilmiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bilal227
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sen kendini bozdun. Bunun vedayla telafisi olmaz. Haddinden fazlasına kalkıştın. Sonunda böyle oldu. Anlatabilmişimdir umarım. Cevaplara bakmıyacağım.

KraLWedaT..

Sen kendini bozdun. Bunun vedayla telafisi olmaz. Haddinden fazlasına kalkıştın. Sonunda böyle oldu. Anlatabilmişimdir umarım. Cevaplara bakmıyacağım.

KraLWedaT..

HakLısın Demek İSterdim ama Bunun Bi Faydası Yok Anllatığın Şey Oyunu Önceden Bırakmam Gerektiğiydi Ve Sen Sonuna Kadar Haklısın Bu Gereksiz Ortamda O Kadar Gereksiz İnsanlar Var Ki Saymakla Bitmez Bana bi Faydası Olmuycağı Gibi Yeni Başlayan Kücük Cocuklarada Aynısı Olacak Bu Bir Sacmalık Evet Ama Bağımlılıktan Kurtulmam Zaman Aldı Ve Bu Oyundaki Emeklerimide Bi Cırpıda Harcıyan Oyun Yönetimine Teşekkür Ediyorum Ben Bu Sv De Gecirdiğim Zamanda Sv değil Oyun Oyun Ne Olacak Başlarım Sv sine Mutlu Olduğum Zamanlar Olmadı Değil Ama Hepsi Boş Bunun Farkına Vardım Ama Yapabiliceğim bişey de yok zamanı geri almak herkesin isteyceği ilk şey olurdu ama yapabilceğim bişey yok kaybettiğim zamanın arkasından sadece bakabiliyorum .......

hayatta başarılar

hayatta başarılar..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri