kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Bu Vedanın Süresini Bilmiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bilal227
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

bilal227

Level 5
TM Üye
Konular
284
Reaksiyon Skoru
45
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 3 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
115
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hiç Laf Yapmıycam Buradaki İlk Konum Son Konumda Olabilir ..

Kısacası Bırakmamın Sebebi Bilgisayarımdaki Bazı Sorunlar ve Eğitimin Zor Yönetmelikleri Bırakmak Zorunda Görünüyorum Öylede Yapıcam ..

Dostu Olduğuma İnanan Herkese Teşekkür Ederim İyi Bir Hayat Yaşamanızı Temenni Ediyorum .

Dediğim Gibi Bu Konudaki Dediklerim Geçici Olabilir Son Da Olabilir O Yüzden Kendinize İyi Bakın Mmo .

Benim bırakmamda da etken olarak okul var :D Okul okul değil kapalı E tipi cezaevi oldu.

Benim bırakmamda da etken olarak okul var :D Okul okul değil kapalı E tipi cezaevi oldu.

Sorma Kardeşim Bilgisayarı Felan Bozdum Oyuna Girmiyorum Bi Sürede Girmem Okulla Uğraşcaz Anlaşılan ;)

Eğitimi okulu gelecegını adam olmayı tercih etmeyip Bilgisayar oyununu tecih edenın ..................... Ben .

Bu dünyaya geldiysenız öldükten sonrasınıda düşünceksınız ne kadar kötülük yaparsanız en küçük bişi yok dediğiniz o kötülerın herşeyin hesabı sorulur

bunu düşünerek yaşamalısın sana gelince bilal azçok tanırım arkadaş çevrenı iyi seçmelisin.

Mmomt2 güzel bi oyun FAKAT ADALETLİ DEĞİL.

sorun şurda sen bilgisayar oyununu değil gelecegını hayatını seçmişsin GERÇEKTEN GURUR DUY KENDINDEN DOĞRU KARAR

okulunu oku adam gibi sonrada napıyorsan yap.

Asla sana güvenen inanlarada ihanet etme

Hayatında ÖZELLİKLE DERSLERINDE BAŞARILAR DİLERİM

unutma hefedefı olmayan gemiye hiçbir RÜZGAR yardım etmez

hedefin okumak olsun inan bana gelecegın ilerki hayatın çok iyi olur !

Eğitimi okulu gelecegını adam olmayı tercih etmeyip Bilgisayar oyununu tecih edenın ..................... Ben .

Bu dünyaya geldiysenız öldükten sonrasınıda düşünceksınız ne kadar kötülük yaparsanız en küçük bişi yok dediğiniz o kötülerın herşeyin hesabı sorulur

bunu düşünerek yaşamalısın sana gelince bilal azçok tanırım arkadaş çevrenı iyi seçmelisin.

Mmomt2 güzel bi oyun FAKAT ADALETLİ DEĞİL.

sorun şurda sen bilgisayar oyununu değil gelecegını hayatını seçmişsin GERÇEKTEN GURUR DUY KENDINDEN DOĞRU KARAR

okulunu oku adam gibi sonrada napıyorsan yap.

Asla sana güvenen inanlarada ihanet etme

Hayatında ÖZELLİKLE DERSLERINDE BAŞARILAR DİLERİM

unutma hefedefı olmayan gemiye hiçbir RÜZGAR yardım etmez

hedefin okumak olsun inan bana gelecegın ilerki hayatın çok iyi olur !

Şartlar Bunu Gösteriyor Malesef Oyuna Boş Zamanlarımda Belki Girme Fırsatı Bulurum ama Öncelik Okul Oldu Malesef :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri