romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Files .

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan burak893434
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 772
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burak893434

Level 5
TM Üye
Konular
92
Reaksiyon Skoru
97
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 6 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
98
MmoLira
6
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Fileslerin 2 3 ayarıyla oynayıp ben filesciyim diyorsanız o zaman herkes filesci bütün arkadaşları files yapmaya davet ediyorum herkes indirsin dandirik bi files 2 3 şey editlesin koysunlar lütfen forum biraz ciddileşsin paylaşımlar fazla olmasın lütfen moderatörlere sesleniyorum bu konuya bi açıklık getirilsin.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Fileslerin 2 3 ayarıyla oynayıp ben filesciyim diyorsanız o zaman herkes filesci bütün arkadaşları files yapmaya davet ediyorum herkes indirsin dandirik bi files 2 3 şey editlesin koysunlar lütfen forum biraz ciddileşsin paylaşımlar fazla olmasın lütfen moderatörlere sesleniyorum bu konuya bi açıklık getirilsin.

O 2 - 3 Ayar Her İnsanın Emeğidir . Emek Verilen Her Şey Bu Forumda Paylaşılabilir. Bir Files'ı Ne Kadar Geliştirebilirsin ki Sen Al Bir Filesi NPC Dizilimini Değiştir Paylaş Sorun Değil. Önemli Olan Konuya
Files Alt Yapısı : xxxxxx Files
Yazmak Yeterde Artar. Ona Bakılırsa Neredeyse Piyasadaki Tüm Files'lar qarezz01'in Filesinden Türedi. Peki Bu Adam Nereden Buldu Bunu ?
Peki Bulduğu Yer Nereden Buldu. Sonra Bir Bakarsın Ymir'e Kadar Gider....

O 2 - 3 Ayar Her İnsanın Emeğidir . Emek Verilen Her Şey Bu Forumda Paylaşılabilir. Bir Files'ı Ne Kadar Geliştirebilirsin ki Sen Al Bir Filesi NPC Dizilimini Değiştir Paylaş Sorun Değil. Önemli Olan Konuya
Files Alt Yapısı : xxxxxx Files
Yazmak Yeterde Artar. Ona Bakılırsa Neredeyse Piyasadaki Tüm Files'lar qarezz01'in Filesinden Türedi. Peki Bu Adam Nereden Buldu Bunu ?
Peki Bulduğu Yer Nereden Buldu. Sonra Bir Bakarsın Ymir'e Kadar Gider....

iyide qarezz01 paylaşmadan önce TR tipi diye birşey neredeyse piyasada yoktu ondan önceki paylaşımlara bakarsan eğer hepsinin birbirne benzer oldugunu görürsün sonrası o filesi alt yapı olarka kullanıyor zaten önemli olan npc dizilimi veya 1-2 item ekleme değil asıl iş fileste köklü değişim yapmak o zaman satmaya veya paylaşmaya hakkın olabilir. örneğin şuan maxmi'nin sattığı TR tipi en ideal örnek gerisi hep aynı birbirine benzer 1-2 editlemeyle filesci olmaz yabancı forumlara bak istersen elitepvpers - inforge- mpcforum - metin2zone - metin2hungray gibi yabancı forumlarında sen bir birine benzeyen 3. bir filesi bulamasın bizim forumda ilgisizlikten önüne gelen filese 1-2 değişiklik yapıp v1 v2 v.s diye gidiyor ilgi olmassa daha kötüleşecek adamlar bırakın paylaşımı 10 15 TL ye satmaya çalışıyorlar files...

iyide qarezz01 paylaşmadan önce TR tipi diye birşey neredeyse piyasada yoktu ondan önceki paylaşımlara bakarsan eğer hepsinin birbirne benzer oldugunu görürsün sonrası o filesi alt yapı olarka kullanıyor zaten önemli olan npc dizilimi veya 1-2 item ekleme değil asıl iş fileste köklü değişim yapmak o zaman satmaya veya paylaşmaya hakkın olabilir. örneğin şuan maxmi'nin sattığı TR tipi en ideal örnek gerisi hep aynı birbirine benzer 1-2 editlemeyle filesci olmaz yabancı forumlara bak istersen elitepvpers - inforge- mpcforum - metin2zone - metin2hungray gibi yabancı forumlarında sen bir birine benzeyen 3. bir filesi bulamasın bizim forumda ilgisizlikten önüne gelen filese 1-2 değişiklik yapıp v1 v2 v.s diye gidiyor ilgi olmassa daha kötüleşecek adamlar bırakın paylaşımı 10 15 TL ye satmaya çalışıyorlar files...
Bak Burada Haklısın. 10 TL'ye Files Gördüm Paylaşılımcılığımdan Utandım. Şimdi Nerede Haksızsın Onu Özetliyelim. Filesi Nekadar Köklüyecen ? Silip Aynı Şeylerimi Kuracaksın ? Piyasada Paylaşım Durdu. Bu Nedenle Adamlar Mecbur 1-2 Değişiklikle Yardımcı Olmaya Çalışıyor. Şimdi Apo444 Filesine Bak Adam Piyasada Ne Varsa Eklemiş Daha Nekadar Geliştirecen Köklüyecen. MaXmi Yılların Tecrübesine Sahip. Kostüm Sistemine Süre Getirmiş Vs. Ama Herkes Bunu Yapamıyor.

Bu Kimseyi İlgilendirmez ? isteyen istediği filesi kullanır 2 şey 2 şeydir. Sonuçta değişiklik yapmış mı ? yapmış resmini eklemiş mi eklemiş sorun ne ? files bulamayınca gelip burada konu açmaya benzemez. haddinizi bilin lütfen bölümün amacı dışında konu açmayınız kaç sayfa var bölümde 1 sayfasında düzgün files yok.Böyle konular yüzünden gereksiz yer kaplamaları oluyor. Sonra forumda ciddiyet yok diyorsunuz. Kapandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri