xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Ticaret dışı mesaj

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaXmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

maxmi senin gibi sahtekarları millet ne diye kaale alsınki ? official files diyorsun ordan burdan toplama yapmışsın navicattan pet mühürlerine hp eklemişsin kostümler desen hiçbirinde efsun yok almancadan türkçeye çevirememişsin navicattan 1 gün süre eklemişsin örümcek zindanının official likle hiçbir alakası yok zaten mapları warezden almışsın açık diye bıraktıgın mysql mt2% kullanıcısı ve dice 'nin adını değiştirmişsin fileste başka hiçbir açık yok diceyi cmd ile engelleyip mt2% kullancısını silen filesi kullanır diyecemde neyini kullansınlarki tek ch saatte 1gb syserr tutuyor fileside sattıgın bir firmadan karşıladım sonra burda warez warez diye aglama bu konuyuda egonu tatmin etmek için açmışsın yazık sana

Birincisi açıklamada ben elma demişim sen armut demişsin, bu senin anlayabilme kapasiteni gösterir. Kuyruk acın var demek ki ondan bu kadar ağlıyorsun.

Örümcek Zindanı hakkında açıklama ;

Örümcek Zindanı 3 'te Örümcek Barones odası var diye bir kelime kullanmış mıyım? Kullanmamış mıyım? Orjinalini Türkçeye çeviri yapacak zamanım olmadığı için ekledim, başkaları gibi gidip official olmayan questleri kullanmadım.

Oradan buradan toplama dediğin olay ne? Anlamış değilim. Madem böyle bir ifade kullandın piyasadaki Server Files'lerin hangi birisini kim sıfırdan yapmış bana gösterebilir misin? Gösteremezsin.

Mapler ile ilgili açıklama ;

Öncelikle sana şunları sormak istiyorum. Warezdeki maplerde portal var mıydı yok muydu? Bunun cevabını gayet iyi biliyorsun yoktu.
Warezdeki maplerde metinlerin çıktığı mapler ayarlı mıydı? Bunuda cevaplıyorum değildi.
Warezdeki maplerde metinlerin çıktığı süre ayarlı mıydı? Bunuda cevaplıyorum değildi.
Warezdeki maplerde mobların exp değerleri official miydi? Bunuda cevaplıyayım değildi.
Warezdeki maplerde npcler düzenli miydi? Bunuda cevaplıyorum değildi.
Warezeki maplere gitmek için TR deki gibi official olarak ışınlayıcı ayarlayıp kullanan oldu mu? Kağan dışında göremedim.

Peki bugüne kadar Kağan ve ben dışında bunları adam akıllı yapıp paylaşan ya da satış'a sunan oldu mu? Olmadı.

Syser hakkında açıklama ;

Öncelikle düne kadar bütün Server Filesler syser tutmuyor muydu? Tutuyordu. Dif ile kaldırılabiliyordu tabi. 3 gündür oyuna ne reboot attım ne syserları sildim 1 gb felan da olmadı. Gayet normal olan bir durum.

''burda warez warez diye aglama '' demişsin bunu da yanıtlayayım ;

Sınavlarım oluğu için ara verdim. Satışları durduğum için paylaşmak isteyen paylaştı. Bu konuyu açma tarihim ile satışları durdurdum tarihe iyice bir bak. Bu kadar karşmaşık yazman senin ağladığının göstergesidir derim.

''açık diye bıraktıgın mysql mt2% kullanıcısı ve dice 'nin adını değiştirmişsin fileste başka hiçbir açık yok diceyi cmd ile engelleyip mt2% kullancısını silen filesi kullanır '' demişsin bunu da yanıtlayayım ;

Cmd root dediğin olay ya da dice ile uzaktan yakından alakası yok. Bırakılan açık mt2root kullanıcısıdır.

mt2% dediğin olay ayrı bir şey. Bu açığı bırakn ben değilim bu zaten pvplerin en başlangıcından beri olan bir şey. Genel bütün pvplerde olan açık o zaten herkes bilmez, kapatmayı bilen de kapatır. Bu açığı bilen zaten her pvp de edit yapabilir.

Standart herkesin kullandığı ;

SQL_ACCOUNT = "localhost account mt2 mt2!@# 0"
SQL_PLAYER = "localhost player mt2 mt2!@# 0"
SQL_COMMON = "localhost common mt2 mt2!@# 0"
SQL_HOTBACKUP = "localhost hotbackup mt2!@# 0"

------------------------------------------------------------------------
Örnek açığın kapalı olduğu şekli budur. İsteyen istediği gibi şifre koyar ya da isimlendirir.

SQL_ACCOUNT = "127.0.0.1 wom_live_account wom_live 932vanlqITk4JUW 0"
SQL_COMMON = "127.0.0.1 wom_live_common wom_live 932vanlqITk4JUW 0"
SQL_HOTBACKUP = "127.0.0.1 hotbackup wom_live 932vanlqITk4JUW 0"
SQL_PLAYER = "127.0.0.1 wom_live_player wom_live 932vanlqITk4JUW 0"

mt2!@# bu şifredir.

Bu arada seni kapak etmek şart oldu.

1. *
''navicattan pet mühürlerine hp eklemişsin'' demişssin . Zaten hp dışında bir kaç evcil hayvanda farklı bonus veriyor konuda aksini yazmamışız. Mantıksız ifadelerine cevap vermek beni mutlu ediyor.

2. * '' kostümler desen hiçbirinde efsun yok almancadan türkçeye çevirememişsin navicattan 1 gün süre eklemişsin'' demişssin ..Daha official kostüm sistemini bilmeyen adam gelmiş burada kelime yapıyor. Arkadaş kostümlerde bonus yok diyor. Buyur kanıt ;

Tatmin edmediyse söyle bir kaç tane ss ekleyeyim.

Son düzenleme:
Örümcek zindanı konusunda official yazmışsın yalan soyleme burda boşuna ki örümcek barones bile yok zindan sonunda ,
mt2% veya mt2root% bunların 2side aynıdır zaten önemli olan sondaki % işaretidir bunu bilmeyecek kadar bilgisizsen boşuna bu piyasadasın.

Işınlayıcıdan ayarlasan ne ayarlamasan ne hâ gidip bir npcye eklemişsin ha yüzüğe eklemişsin ha ışınlayıcıya ne fark varki arada ? Cokmu zor warp kodlarını queste işlemek ?

Senin bilgisizligin burda devam ediyor , syserri diffle kapatırsın , syserri diffle kapatmak kökten cözümmüdür ? sen syserrin ne oldugunu biliyormusun ? oyun içinde olan hataları kaydeden bir log dökümanını ben niye kapatayım ? niye oyunumdaki hatalardan haberdar olmayayım ? hadi ilerde dice gibi bir açık çıktı ben syserr olmadan bunu nerden bilecegim ?

Bahsettigin yavru azrailin üzerinde packten ayarlanmış yazımı beni ilgilendirecek ? hadi kanıtlasana onun normalde hp vermeyip katakomb 2. katta deger verdigini ? oda diger petler gibi 1500 hp veriyor boşuna milleti kandırma bana buraya filesini atttırtma.

Kostümlerin en fazla 3 tanesinde bonus var ve isimleri türkçe , item protonu atayım istiyorsan herkes görsün ? :)

Ayrıca bu kadar uzun yazmanda ne kadar gocundugunun göstergisidir , bu kadar rezillik yeter sana iyi havlamalar :m08:

Örümcek zindanı konusunda official yazmışsın yalan soyleme burda boşuna ki örümcek barones bile yok zindan sonunda ,
mt2% veya mt2root% bunların 2side aynıdır zaten önemli olan sondaki % işaretidir bunu bilmeyecek kadar bilgisizsen boşuna bu piyasadasın.

Işınlayıcıdan ayarlasan ne ayarlamasan ne hâ gidip bir npcye eklemişsin ha yüzüğe eklemişsin ha ışınlayıcıya ne fark varki arada ? Cokmu zor warp kodlarını queste işlemek ?

Senin bilgisizligin burda devam ediyor , syserri diffle kapatırsın , syserri diffle kapatmak kökten cözümmüdür ? sen syserrin ne oldugunu biliyormusun ? oyun içinde olan hataları kaydeden bir log dökümanını ben niye kapatayım ? niye oyunumdaki hatalardan haberdar olmayayım ? hadi ilerde dice gibi bir açık çıktı ben syserr olmadan bunu nerden bilecegim ?

Bahsettigin yavru azrailin üzerinde packten ayarlanmış yazımı beni ilgilendirecek ? hadi kanıtlasana onun normalde hp vermeyip katakomb 2. katta deger verdigini ? oda diger petler gibi 1500 hp veriyor boşuna milleti kandırma bana buraya filesini atttırtma.

Kostümlerin en fazla 3 tanesinde bonus var ve isimleri türkçe , item protonu atayım istiyorsan herkes görsün ? :)

Ayrıca bu kadar uzun yazmanda ne kadar gocundugunun göstergisidir , bu kadar rezillik yeter sana iyi havlamalar :m08:

Sen cahilsen ben ne yapayım. mt2root kullanıcı standart'ta bulunmaz kendim oluşturdum. mt2% ile aynı şey değildir. Örümcek Zindanında Örümcek Barones odası var fakat quest yok. Ben var diye bir ifade de bulunmadım.Official Kostüm Sisteminde kostümler sabit özellik vermez ve bunun yanı sıra 1 den fazla özellikte verebilir.

Ha bu arada oyun içine blackforce ye rica ettim oda benim için yeni bir açık yazdı.

Bana bilgisiz diyen insan yaptığım Server Files'i kullanıyor bunun üzerine kalkıp bide burada saçma sapan konuşuyor. Neyin kuyruk acısı varsa artık sende. Geri kafalı olduğun için yazdıklarımı tam olarak anlamamışsın galiba, sürekli f5 yap bir daha oku bakalım anlayabilecek misin?

Son düzenleme:
Sen cahilsen ben ne yapayım. mt2root kullanıcı standart'ta bulunmaz kendim oluşturdum. mt2% ile aynı şey değildir. Örümcek Zindanında Örümcek Barones odası var fakat quest yok. Ben var diye bir ifade de bulunmadım.Official Kostüm Sisteminde kostümler sabit özellik vermez ve bunun yanı sıra 1 den fazla özellikte verebilir.

Ha bu arada oyun içine blackforce ye rica ettim oda benim için yeni bir açık yazdı.

Bana bilgisiz diyen insan yaptığım Server Files'i kullanıyor bunun üzerine kalkıp bide burada saçma sapan konuşuyor. Neyin kuyruk acısı varsa artık sende. Geri kafalı olduğun için yazdıklarımı tam olarak anlamamışsın galiba, sürekli f5 yap bir daha oku bakalım anlayabilecek misin?

RKSCQ.jpg

Yorum atmazdım ama Mehmet'in hatrı var.

ben sana diyorumki mt2% ile mt2root% arasında sadece isim farkı var ben hatırlamadıgım için mt2% yazdım sen gelmiş bana ne diyorsun

bu attıgınız sste channels ve game99 configlerinden admin page passwordu editlersem napabileceksin :m08:

senin filesini kullananın allah belasını versin neyini kullanacam bu filesin :ka19:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri