Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Tamamen katılıyorum, Bir FİLES konusu aldım daha hıc ılgımız olmadıgım adamlar gelmiş baltalamaya çalışıyorlar.
Senin konunda baltalanmıcak gibi değil :m08: Hayır yanş wareze den aldığın filesi satmaya çalışıyorsun :m08:
Senin konunda baltalanmıcak gibi değil :m08: Hayır yanş wareze den aldığın filesi satmaya çalışıyorsun :m08:
Bak halen ısrarlıyorsun skype gelsene sen rahtlamam lazım
Bak halen ısrarlıyorsun skype gelsene sen rahtlamam lazım
Sende haklısın suçluluk psikolojisi bu :m08: ekle konuşalım bebeğim gaengineer@live.com
http://www.turkmmo.com/ucretli-file...xmi-filesi-kos-ucretsiz-almayan-kalmasin.html
Konuyu şikayet edeli kaç gün oldu daha bir tane yönetici gelip ilgilenmedi. Bu kadarına pes
Server Files'i illa ki wareze düşürüyorlar, bunun önüne geçmekte biraz zor. Gerekli açıkları bıraktım bu sefer bende.
Konuyu şikayet edeli kaç gün oldu daha bir tane yönetici gelip ilgilenmedi. Bu kadarına pes
Geçen sene benimde başıma gelmişti. Filesimi çalıp kendi yapımıymış gibi satanlar oldu. Geçen seneki filesi hala satmaya çalışanlar var. Ama sefer önlemimi aldım sadece files wareze düşse bile çalışmayacak bi lib sayesinde tabi işini bilen her türlü çalıştırır o ayrı![]()
Server Files'i illa ki wareze düşürüyorlar, bunun önüne geçmekte biraz zor. Gerekli açıkları bıraktım bu sefer bende.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)