mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 2
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Ticaret dışı mesaj

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaXmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Uzun uzun yazmaya gerek yok kardeşim bir atasözü yeter; Meyve veren ağaç taşlanır.

Ne kadar iyi çalışmalar yapar göz önünde olursan o kadar taşlanırsın yani. Ama kafaya takmaya, umursamaya değmez, seni bilen biliyor :)

Geçen sene benimde başıma gelmişti. Filesimi çalıp kendi yapımıymış gibi satanlar oldu. Geçen seneki filesi hala satmaya çalışanlar var. Ama sefer önlemimi aldım sadece files wareze düşse bile çalışmayacak bi lib sayesinde tabi işini bilen her türlü çalıştırır o ayrı :)

forumda yeniyim fakat şöyle bi göz attım konulara mesajlara da bakıyorum burda gerçekten -18 yaş çok var ve bu yüzden forumu bırakanlarda çok olmuş sağlam paylaşım yapan kalmamış satış bölümüde açılınca forum tamamen ticaret alanına dönüşmüş gerçekten yazık .......

Nedense bütün konularım baltalanıyor. Sadece ben değil çoğu kişi aynı şeyi yaşıyor.
Konulara kanıtsız bir çok insan gelip iftira atıyor ya da kötülüyor. Bana ne kadar baltalama yada iftira geldiyse ben o konuda kanıtladım gerçek dışı olduğunu. Adam ile daha turkmmoda konuşmamışız bizi başka yerlerden tanıyor. Geliyorlar forumda hani bazılarının bir isimi vardır ya o isimi kötüye çıkarmaya çalışırlar aynısını burada da yapıyorlar. Çol çocuk gibi tartışma ortamı yaratanlardanda tartışmaktanda bıktım. Burası tartışma bölümümü ticaret bölümümü belli değil. Yazdıkları yorumlara cevap vermeyince de millet bizi kötü biliyor. Kimine istediği dosyayı vermeyince kimine yardım etmeyince adamlar ellerinden geldiği kadar konu baltalıyor. Ticaret dışı mesajları silinmesine biraz daha gayret gösterir misiniz?

Haklısın ama ben Turkmmo nun bu konuda düzeleceğini sanmıyorum... ( Sonuna kadar haklısın. )

Nedense bütün konularım baltalanıyor. Sadece ben değil çoğu kişi aynı şeyi yaşıyor.
Konulara kanıtsız bir çok insan gelip iftira atıyor ya da kötülüyor. Bana ne kadar baltalama yada iftira geldiyse ben o konuda kanıtladım gerçek dışı olduğunu. Adam ile daha turkmmoda konuşmamışız bizi başka yerlerden tanıyor. Geliyorlar forumda hani bazılarının bir isimi vardır ya o isimi kötüye çıkarmaya çalışırlar aynısını burada da yapıyorlar. Çol çocuk gibi tartışma ortamı yaratanlardanda tartışmaktanda bıktım. Burası tartışma bölümümü ticaret bölümümü belli değil. Yazdıkları yorumlara cevap vermeyince de millet bizi kötü biliyor. Kimine istediği dosyayı vermeyince kimine yardım etmeyince adamlar ellerinden geldiği kadar konu baltalıyor. Ticaret dışı mesajları silinmesine biraz daha gayret gösterir misiniz?

Tamamen katılıyorum, Bir FİLES konusu aldım daha hıc ılgımız olmadıgım adamlar gelmiş baltalamaya çalışıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri