- Konular
- 69
- Reaksiyon Skoru
- 440
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 19 Gün
- Başarım Puanı
- 157
- MmoLira
- 14
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Server Files'in orjinalinde ne ışınlanma sorunu var ne de başka bir sorun. Daha kostüm sistemini yapmayı bilmiyorsunuz biliyoruz diye geçiniyorsunuz. Gidin başka yerde ağlayın. Server Files'i paylaşınca kralsın Maxmi adamsın Maxmi oluyoruz. Satınca batıyoraynen kardesim bendede karanlık ejder mapa ısınlanmıyor bu arada bu kadar kucuk birşey demişsin bunu 0 dan yazmak 1 haftasını alır adamın tabi maxmi biraz ordan biraz burdan yaptıgı için ve daha önceki fileslerindende alıntı oldugunu tahmin ediyorum, bir kaç gununu almıstır yinede paylaşmın için teşekkürler maxmi kusura bakmasın hakkını helal etsin
Son düzenleme:
- Konular
- 69
- Reaksiyon Skoru
- 440
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 19 Gün
- Başarım Puanı
- 157
- MmoLira
- 14
- DevLira
- 0
Gerekli açıkları sende biliyorsun kullanan olursa ne yapacağını biliyorsun dostum. Buradaki adamlarla tartışacak vaktim yok. Onları beni çekememeye devam etsin. Ben yoluma bakarım.İsteyenler kullansın bakalımSadece bekleyin ve görün olacakları.Warez olayına karşı önlemleri bire bir biz aldık, warezdeki fileste mevcut açıklar var.İsteyen inanır isteyen inanmaz... Diyeceğim o ki emeğini verdiğiniz pvp serverinizi çöpe atmayın bir files uğruna.
- Konular
- 39
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Siz beni çekememeye devam edin. Siz böyle yaptıkça gelişemezsiniz bir şeyi de geliştiremezsiniz. Hayatımda kimseye ne yamuk yaptım ne de dolandırıcılık yaptım. Hiçbir zaman haram para yemedim. Sizin gibilerin allah belasını versin.
Biliyorum hak yemedıgını bir harikasın 1 haftadır files problem çözüceksin.Çok konuşma şu an hakettiğin yerdesin arkadaşın kaldırdığı dakika tüm forumlara filesin tarafımdan paylaşılacak.
- Konular
- 207
- Online süresi
- 9d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 34
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 159
- MmoLira
- 1,096
- DevLira
- 0
Gerekli açıkları sende biliyorsun kullanan olursa ne yapacağını biliyorsun dostum. Buradaki adamlarla tartışacak vaktim yok. Onları beni çekememeye devam etsin. Ben yoluma bakarım.
Maxmi Gene yap Gene Wareze Düşürürüm
sen milletin hakkını yedin ki bir şikayet hectorden değil birsürü kişiden adam gibi işini yap eyvallah der geçerim ama milletin parasını alıp bekletemezsin . ! sadece kızdığım nokta buydu bide artist artist konuşmaların yokmu öldürüyo beni
alt tarafi bi files gene files yap oda wareze düşecektir o bilgisayarını sök at anca öyle düşmez wareze
neyse herkes kullansın yakında map sorunsuz files gelecek şuan elimde düşünüyorum upload etsemmi diye düşünmemede gerek kalmadı aslında yarın upload edecem iyi forumlar arkadaşlar
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)