NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Maxmi Files Oficcal Serverfiles

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diconeta12345
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 50
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

aynen kardesim bendede karanlık ejder mapa ısınlanmıyor bu arada bu kadar kucuk birşey demişsin bunu 0 dan yazmak 1 haftasını alır adamın tabi maxmi biraz ordan biraz burdan yaptıgı için ve daha önceki fileslerindende alıntı oldugunu tahmin ediyorum, bir kaç gununu almıstır yinede paylaşmın için teşekkürler maxmi kusura bakmasın hakkını helal etsin
Server Files'in orjinalinde ne ışınlanma sorunu var ne de başka bir sorun. Daha kostüm sistemini yapmayı bilmiyorsunuz biliyoruz diye geçiniyorsunuz. Gidin başka yerde ağlayın. Server Files'i paylaşınca kralsın Maxmi adamsın Maxmi oluyoruz. Satınca batıyor

Son düzenleme:
İsteyenler kullansın bakalım :) Sadece bekleyin ve görün olacakları.Warez olayına karşı önlemleri bire bir biz aldık, warezdeki fileste mevcut açıklar var.İsteyen inanır isteyen inanmaz... Diyeceğim o ki emeğini verdiğiniz pvp serverinizi çöpe atmayın bir files uğruna.

İsteyenler kullansın bakalım :) Sadece bekleyin ve görün olacakları.Warez olayına karşı önlemleri bire bir biz aldık, warezdeki fileste mevcut açıklar var.İsteyen inanır isteyen inanmaz... Diyeceğim o ki emeğini verdiğiniz pvp serverinizi çöpe atmayın bir files uğruna.
Gerekli açıkları sende biliyorsun kullanan olursa ne yapacağını biliyorsun dostum. Buradaki adamlarla tartışacak vaktim yok. Onları beni çekememeye devam etsin. Ben yoluma bakarım.

Siz beni çekememeye devam edin. Siz böyle yaptıkça gelişemezsiniz bir şeyi de geliştiremezsiniz. Hayatımda kimseye ne yamuk yaptım ne de dolandırıcılık yaptım. Hiçbir zaman haram para yemedim. Sizin gibilerin allah belasını versin.

Biliyorum hak yemedıgını bir harikasın 1 haftadır files problem çözüceksin.Çok konuşma şu an hakettiğin yerdesin arkadaşın kaldırdığı dakika tüm forumlara filesin tarafımdan paylaşılacak.

Gerekli açıkları sende biliyorsun kullanan olursa ne yapacağını biliyorsun dostum. Buradaki adamlarla tartışacak vaktim yok. Onları beni çekememeye devam etsin. Ben yoluma bakarım.

Maxmi Gene yap Gene Wareze Düşürürüm :) sen milletin hakkını yedin ki bir şikayet hectorden değil birsürü kişiden adam gibi işini yap eyvallah der geçerim ama milletin parasını alıp bekletemezsin . ! sadece kızdığım nokta buydu bide artist artist konuşmaların yokmu öldürüyo beni :) alt tarafi bi files

gene files yap oda wareze düşecektir o bilgisayarını sök at anca öyle düşmez wareze

neyse herkes kullansın yakında map sorunsuz files gelecek şuan elimde düşünüyorum upload etsemmi diye düşünmemede gerek kalmadı aslında yarın upload edecem iyi forumlar arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri