Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Maxmi Files Oficcal Serverfiles

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diconeta12345
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 50
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Kardeşim satın aldıysan git söyle düzeltiyor. Düzelttti bize nolucak yani.Sadece biz değil tüm bilişimler para veriyor buna. En baştan o konu açıldığında söylicektiniz siz bunu.

Yaklaşık bir haftadir düzeltme bekliyorum ve artık dogruyu soylemek gerekırse beklemıyorum.Ben zaten tedarik ettim kendime files maxminin fileside mevcut ihtiyacım olduğuda soylenemz sadece fazla önemsenmiş maxmi ve hakketiği yere geldi :) emek hırsızlığı olarak düşünmekten vazgeçin bence bu sadece verilen hizmete karşılık.

Teşekürler kardeşim paylaşman iyi ama bence bizim millete yaramaz ... teşekür etmekten kaçarlar , üstüne kendimiş gibi yarın senınle dalaşırlar..

benim ihtiyacım yok filese , ben almanyadan full+full offcal server satın aldım .. Ama yinede bir yorum olsun istedim
iyi forumlar..

altı üstü bi oyun filesi paylaşıldı millet birbirini yicek allhm yarabbim ya :D

arkadaşım ben burda zenginden alıp fakire veriyorum yeter çok kazandı maxmi :)
Yazıklar olsun size forumda sattığım Server Files'i gelip burada wareze düşürüyorsunuz. Sizin emeğe saygınız yok. Ne kadar kazanıp-kazanmadığımı sorgulayacak kimse sorgulayamaz. Server Files'te gerekli açığı bıraktım bugünler için. Hem mysql hem de quest. Yakında oyunlar hacklenmeye başlarsanız şaşmayın. Benim iznim olmadan paylaşıldığı için gerekli şikayeti yapıyorum. Kullanan oyun ya da firma olursa da olacaklardan sorumlu değilim.

Ha bunları geçtim bana para veren insanların verdiği paraya yazık. Burada saygısızlık ve haksızlık hem onlara hem de bana yapılmıştır.

Son düzenleme:
E o zaman mahkeme boyutu falan diye insanları tehdit etme bence.Ayrıca bu emek hırsızlıgı degıl maxmının yaptıgı dolandırıcılıktan baska bısey degıl bız zarar gorduk baskası gormesın tek derdimiz bu.Ayrıca bir dünya ücretli files varken neden maxmş paylaşılıyor sen düşünmezsün bunu çünki küçük çaplı bir işletmesin ve elindeki files elinde patlıyor haklısın sizin zarar görmeniz hoş değil ama maxmi çoktan haketmişti bunu.
Siz beni çekememeye devam edin. Siz böyle yaptıkça gelişemezsiniz bir şeyi de geliştiremezsiniz. Hayatımda kimseye ne yamuk yaptım ne de dolandırıcılık yaptım. Hiçbir zaman haram para yemedim. Sizin gibilerin allah belasını versin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri