noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Maxmi Files Oficcal Serverfiles

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diconeta12345
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 50
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Salay bilişimmi saçmalama :D :D :D
Gerçekten cok büyük bir emek hırsızlıgı.

Yalan atmayada utanmıyorsun Millet parayla alsın sen paylas :( gerçekten çok ayıp

Biraz emek harcıyıp kendi filesini paylaş milletin emeklerine göz dikme.

Ozaman maxmi milleti dolandırmadan önce düşüncekti oraya 2 tane map resmi koyuyo sattı filesin içinde map yok !

Tek kelime geçiyorum maxmi dolandırıcıdır ve şunu unutmayın elimde her ücretli files vardır !

Ozaman maxmi milleti dolandırmadan önce düşüncekti oraya 2 tane map resmi koyuyo sattı filesin içinde map yok !

Tek kelime geçiyorum maxmi dolandırıcıdır ve şunu unutmayın elimde her ücretli files vardır !
Sorunu maxmi ye söylediğinde çözüyor.Bizde de vardı çözdük. İşi olunca da anlatıyor tek tek şunları şunları ypa çözülecek diye. Şimdi sana birşey söylerdim sinir başıma vurdu ama burası iyi ve terbiyeli bir forum. O terbiyeyi de bozmak istemiyorum. Kaldır yoksa başına büyük şeyler gelir. Bunu tehdit olarak alıglama yasal yollardan çözerler bu sorunu merak etme burada sadece benim , maxminin falan değil çoğu büyük veya küçük bilişimin parasını yemiş oluyorsun!

Gerçekten cok büyük bir emek hırsızlıgı.

Yalan atmayada utanmıyorsun Millet parayla alsın sen paylas :( gerçekten çok ayıp

Biraz emek harcıyıp kendi filesini paylaş milletin emeklerine göz dikme.

Bende ucretlı olarak satın aldım ve map sorunu bendede var petlerım questlerı eksık vs vs bır cok poblem var aslını ınkar edemez.Sozde ayarlayacak tam 1 haftadır map sorununu?İnsan filesinden bu kadar bi haber olurmu ?Mapların resmını koyuyo ama ortada map yok bu gune kadar neden yankeladyy yada qarezz01 adı hıc kotu anılmadı lunu unutmayalımkı ates olmayan yerden duman çıkmaz...Ve ayrıca her sattıgı fıleste bılınclı olarak ve ısteyerek acık bıraktıgı yalanmı kendı ınkar edebılrmı bunu agzı yuzu yamulur...

Sorunu maxmi ye söylediğinde çözüyor.Bizde de vardı çözdük. İşi olunca da anlatıyor tek tek şunları şunları ypa çözülecek diye. Şimdi sana birşey söylerdim sinir başıma vurdu ama burası iyi ve terbiyeli bir forum. O terbiyeyi de bozmak istemiyorum. Kaldır yoksa başına büyük şeyler gelir. Bunu tehdit olarak alıglama yasal yollardan çözerler bu sorunu merak etme burada sadece benim , maxminin falan değil çoğu büyük veya küçük bilişimin parasını yemiş oluyorsun!

Yasal sorumluluk gameforge firmasına aittir.Maxmiye değil insanları kandırmaya çalışma.Destekçinim diconeta12345 ısteyen olursa mapları sorunsuz olan fıles var kendım duzenledıgım onuda paylasırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri