En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
aman aman ne kadar cok bilmişsin sen öyle ? yapta bu sistemi görelim bir raid olayı hard diskte yapılır ramde degil bilmedigin konularda bilmişlik taslama millete
8gb yazıyorsa 8 dir kimsenin hakkını yemeyiz biz sen hiç dert etme o konuyu
Kimsenin hakkını yemezler yaparlar mı hiç öyle birşey .
Valla nixeayı bilmeyen YOK kısaca özet geçmek gerekirse paranı alana kadar seni ararlar 7.24 her mesajına cvp verirler paranı aldılarmı engellerler
teknik özelliklere gelirsek hizmet denen bişe yok filesleri berbat daha oyuna girip bakmışlıkları bile yok makinaları ona keza daha 50 userli bi referansı bile yok onu geçtim 2 aylık müşterisi yok ben aldım 3. günü anladım bi cacık olmicanı hemen bıraktım...
Önerebileceğim bir bilişim şuan için yok ama bu hafta yeni bir şirketin açılacağını duydum.
Yardımcı olabildiysem ne ala iyi forumlar...
teknik özelliklere gelirsek hizmet denen bişe yok filesleri berbat daha oyuna girip bakmışlıkları bile yok makinaları ona keza daha 50 userli bi referansı bile yok onu geçtim 2 aylık müşterisi yok ben aldım 3. günü anladım bi cacık olmicanı hemen bıraktım...
Önerebileceğim bir bilişim şuan için yok ama bu hafta yeni bir şirketin açılacağını duydum.
Valla nixeayı bilmeyen YOK kısaca özet geçmek gerekirse paranı alana kadar seni ararlar 7.24 her mesajına cvp verirler paranı aldılarmı engellerler
Sana Katıldığım Durumlarda Var Katılmadıklarımda Var.
İlk olarak Teknik Destekleri Aşırı iyi Anında Ticketlere Bakılır ve Yardımcı Olurlar.
Ama Fileslerini Geçtim Makinaları Berbat 8gb Aldım Sana Yemin Ederim 20 kişide Lag Yapıyo Server Çözküyo

Putty e bile girmiyor.
Zor Giriyor Puttye
Önermiyorum.
Ben Fdserversten Alıyordum Ama Nixea İndirim Yapmış Diye Oradan Aldım Hiçbir Şekilde Haketmiyorlar.FdServersten Al 1 gb Al 300 Kişi Lag Yaparsa ADam Değilim
Sana Katıldığım Durumlarda Var Katılmadıklarımda Var.
İlk olarak Teknik Destekleri Aşırı iyi Anında Ticketlere Bakılır ve Yardımcı Olurlar.
Ama Fileslerini Geçtim Makinaları Berbat 8gb Aldım Sana Yemin Ederim 20 kişide Lag Yapıyo Server Çözküyo
Putty e bile girmiyor.
Zor Giriyor Puttye
Önermiyorum.
Ben Fdserversten Alıyordum Ama Nixea İndirim Yapmış Diye Oradan Aldım Hiçbir Şekilde Haketmiyorlar.FdServersten Al 1 gb Al 300 Kişi Lag Yaparsa ADam Değilim
8 gb olayınıda şöyle açıklıyayım raid denen bi sistem var 512 mb ı bile putyde 32 gb a kadar göstermek mümkün ve kesinlikle hiç bi şekilde kanıtlıyamıyosun onun 512 oldugu sadece kullanınca anlıyorsun

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)