emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

NIXEA Net Bilişimi Nasıl Bilirsiniz.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mehmetdoqan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Valla nixeayı bilmeyen YOK kısaca özet geçmek gerekirse paranı alana kadar seni ararlar 7.24 her mesajına cvp verirler paranı aldılarmı engellerler

teknik özelliklere gelirsek hizmet denen bişe yok filesleri berbat daha oyuna girip bakmışlıkları bile yok makinaları ona keza daha 50 userli bi referansı bile yok onu geçtim 2 aylık müşterisi yok ben aldım 3. günü anladım bi cacık olmicanı hemen bıraktım...

Önerebileceğim bir bilişim şuan için yok ama bu hafta yeni bir şirketin açılacağını duydum.

Yardımcı olabildiysem ne ala iyi forumlar...

Valla nixeayı bilmeyen YOK kısaca özet geçmek gerekirse paranı alana kadar seni ararlar 7.24 her mesajına cvp verirler paranı aldılarmı engellerler

teknik özelliklere gelirsek hizmet denen bişe yok filesleri berbat daha oyuna girip bakmışlıkları bile yok makinaları ona keza daha 50 userli bi referansı bile yok onu geçtim 2 aylık müşterisi yok ben aldım 3. günü anladım bi cacık olmicanı hemen bıraktım...

Önerebileceğim bir bilişim şuan için yok ama bu hafta yeni bir şirketin açılacağını duydum.

Yardımcı olabildiysem ne ala iyi forumlar...

Sana Katıldığım Durumlarda Var Katılmadıklarımda Var.
İlk olarak Teknik Destekleri Aşırı iyi Anında Ticketlere Bakılır ve Yardımcı Olurlar.
Ama Fileslerini Geçtim Makinaları Berbat 8gb Aldım Sana Yemin Ederim 20 kişide Lag Yapıyo Server Çözküyo :D
Putty e bile girmiyor.
Zor Giriyor Puttye
Önermiyorum.
Ben Fdserversten Alıyordum Ama Nixea İndirim Yapmış Diye Oradan Aldım Hiçbir Şekilde Haketmiyorlar.FdServersten Al 1 gb Al 300 Kişi Lag Yaparsa ADam Değilim

Sana Katıldığım Durumlarda Var Katılmadıklarımda Var.
İlk olarak Teknik Destekleri Aşırı iyi Anında Ticketlere Bakılır ve Yardımcı Olurlar.
Ama Fileslerini Geçtim Makinaları Berbat 8gb Aldım Sana Yemin Ederim 20 kişide Lag Yapıyo Server Çözküyo :D
Putty e bile girmiyor.
Zor Giriyor Puttye
Önermiyorum.
Ben Fdserversten Alıyordum Ama Nixea İndirim Yapmış Diye Oradan Aldım Hiçbir Şekilde Haketmiyorlar.FdServersten Al 1 gb Al 300 Kişi Lag Yaparsa ADam Değilim

8 gb olayınıda şöyle açıklıyayım raid denen bi sistem var 512 mb ı bile putyde 32 gb a kadar göstermek mümkün ve kesinlikle hiç bi şekilde kanıtlıyamıyosun onun 512 oldugu sadece kullanınca anlıyorsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri