Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
arkadaşlar benim panelim defalarca yeniden upload etmeme rağmen geç yükleniyor.
site adresim.
ursmt2.com
girip bi kendiniz bakın Allah rızası için acil çözüm lazım 1 haftadır siteyle uğraşıyorum.
konu yanlış yerdeyse gerekli yere taşıyın lütfen..
İlk önce böyle açılıyor.
2-3 DK BEKLEDİKTEN SONRA BÖYLE OLUYOR
site 2 gündür böyle üye girişi yapınca Warning: mysql_connect(): Can't connect to MySQL server on '. . .' (4) in /home/ursmt2/public_html/baglandimbak28.php on line 2
Oyun veritabanına bağlanılamadı ! diyor . ama ben ayarlar159 ve configte herşeyi düzgün şekilde yaptım düzelmiyor yinede
TURKMMOdan başka panallerde indirdim fakat hepsinde aynı sorun site çok geç yükleniyor .
Kaydol veya indire tıkladığımda yüklenmiyor site..
çözüm bilen varsa söylesin lütfen..
site adresim.
ursmt2.com
girip bi kendiniz bakın Allah rızası için acil çözüm lazım 1 haftadır siteyle uğraşıyorum.
konu yanlış yerdeyse gerekli yere taşıyın lütfen..
İlk önce böyle açılıyor.
2-3 DK BEKLEDİKTEN SONRA BÖYLE OLUYOR
site 2 gündür böyle üye girişi yapınca Warning: mysql_connect(): Can't connect to MySQL server on '. . .' (4) in /home/ursmt2/public_html/baglandimbak28.php on line 2
Oyun veritabanına bağlanılamadı ! diyor . ama ben ayarlar159 ve configte herşeyi düzgün şekilde yaptım düzelmiyor yinede
TURKMMOdan başka panallerde indirdim fakat hepsinde aynı sorun site çok geç yükleniyor .
Kaydol veya indire tıkladığımda yüklenmiyor site..
çözüm bilen varsa söylesin lütfen..
Son düzenleme: