noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Yurdum İnsanı :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ÇılgınPlayer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 539

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

89099_0.jpg

Egzosta Mangal keyfi...
89097_0.jpg

Oto Park Ücretleri
85855_0.jpg

Su Akar Yolunu Bulur!
Yurdum insanı her zaman yaratıcılığıyla dikkat çekmeyi başarıyor. Fotoğraftaki beşikte yatan bebeğe annesi tarafından kurulan mini kanalizasyon yaratıcı olduğu kadar oldukça işlevsel de görünüyor.
85843_0.jpg

Tamir Bizim İşimiz!
İş güvenliği konusunda çok hassasız fotoğraftan da göründüğü üzere! Önce güvenliğimizi sağlamadan bir işe girişmeyiz...
85840_0.jpg

Kötü Olmak İstemiyoruz
Her zaman kibarızdır, çok sert bir uyarıyı bile nazikçe iletiriz..
85839_0.jpg

İmkansızı İsteriz
Yurdum insanı için imkansız yoktur! Dokunmadan ellemek bile mümkündür onlar için...
85063_0.jpg

Hem Ticaret Hem Ziyaret!
Havaların ısınmasıyla plajlar dolmaya başladı. Deniz, kum, güneş kimi için keyif olsa da kimileri için de ekmek kapısı. Tabi kapının aralığından bakmadan da olmaz...
85062_0.jpg

Serinlemenin Böylesi
Yurdum esnafı sıcaklardan bunalınca kendine müthiş bir çözüm bulmuş. Araçlarının arkasına su dolduran yurdum insanı jakuzideymiş gibi keyif yapıyor tabi ki çayları da hazır...
85061_0.jpg

Göz Takibi!
Yurdum insanı turistleri çok sever hep gözleri üzerindedir onların..
85059_0.jpg

Değmesin Yağlı Boya
Parkta üzerinde "Dikkat boyalıdır oturmayınız" yazısına rağmen banka oturanlar ülkemizde uyarıların ne kadar etkili olduğuna ciddi bir örnek gibi duruyor.
74072_0.jpg

Yurdum Şoförlerinin Yaratıcılığı!
Yurdum şoförleri araçlarına yazdıklarıyla ne kadar yaratıcı ve komik olabileceklerini gösteriyorlar. Ülkemizin dört bir köşesinden en ilginç ve komik fotoğraflar..

Devamı Gelecek...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri