HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Egzosta Mangal keyfi...
Oto Park Ücretleri
Su Akar Yolunu Bulur!
Yurdum insanı her zaman yaratıcılığıyla dikkat çekmeyi başarıyor. Fotoğraftaki beşikte yatan bebeğe annesi tarafından kurulan mini kanalizasyon yaratıcı olduğu kadar oldukça işlevsel de görünüyor.
Tamir Bizim İşimiz!
İş güvenliği konusunda çok hassasız fotoğraftan da göründüğü üzere! Önce güvenliğimizi sağlamadan bir işe girişmeyiz...
Kötü Olmak İstemiyoruz
Her zaman kibarızdır, çok sert bir uyarıyı bile nazikçe iletiriz..
İmkansızı İsteriz
Yurdum insanı için imkansız yoktur! Dokunmadan ellemek bile mümkündür onlar için...
Hem Ticaret Hem Ziyaret!
Havaların ısınmasıyla plajlar dolmaya başladı. Deniz, kum, güneş kimi için keyif olsa da kimileri için de ekmek kapısı. Tabi kapının aralığından bakmadan da olmaz...
Serinlemenin Böylesi
Yurdum esnafı sıcaklardan bunalınca kendine müthiş bir çözüm bulmuş. Araçlarının arkasına su dolduran yurdum insanı jakuzideymiş gibi keyif yapıyor tabi ki çayları da hazır...
Göz Takibi!
Yurdum insanı turistleri çok sever hep gözleri üzerindedir onların..
Değmesin Yağlı Boya
Parkta üzerinde "Dikkat boyalıdır oturmayınız" yazısına rağmen banka oturanlar ülkemizde uyarıların ne kadar etkili olduğuna ciddi bir örnek gibi duruyor.
Yurdum Şoförlerinin Yaratıcılığı!
Yurdum şoförleri araçlarına yazdıklarıyla ne kadar yaratıcı ve komik olabileceklerini gösteriyorlar. Ülkemizin dört bir köşesinden en ilginç ve komik fotoğraflar..
Devamı Gelecek...