xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

35 TLye 1GB

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sagnaq997
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 432
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

merhaba hosting yetkilileri kafama göre bi pvp arıyorum 1gb olması lazım aylık 35 tl vereceğim istediğim tek şey filesta bug olmasın başka birşey istemiyorum birde site ftpsi verirseniz iyi olur ama dediğim gibi mutlaka bugsuz olsun sw files bugu yüzünden çok çektim

İsteklerinizi Karşılayabiliriz Sorunsuz Şekilde
Tanıtım Konusu : http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...islemci-kalitesiyle-metin2sunuculari-com.html
Çağrı Hattı : Dilerseniz Özel Mesajda Telefon Numaranızı Bırakın Arayalım.

merhaba hosting yetkilileri kafama göre bi pvp arıyorum 1gb olması lazım aylık 35 tl vereceğim istediğim tek şey filesta bug olmasın başka birşey istemiyorum birde site ftpsi verirseniz iyi olur ama dediğim gibi mutlaka bugsuz olsun sw files bugu yüzünden çok çektim
Merhaba iyi günler. Tam sizin istediğiniz gibi 35TL'den başlayan fiyatlarımız ile sunucu sağlıyoruz. TR Tipi 2013 fileslerimiz mevcut. Offical kostüm sistemliler. Açıklar kapalı. Dice - backdoor vb. Site ftpsi veriyoruz. Buyurn tanıtım linkimiz: http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d.../2735939-vbtbilisim-~-2013-tr-tipi-files.html

Skype adresim: satis_543

Metin2 VPS - Dedicated Arama Sablonu.

Aradıgı Makina Özellikleri :
Aradıgı Fiyat Aralıgı :
İstediği Kurulum Özellikleri : Pack + Giriş Exe Vs Gibi.
YS Belgesi No; Kişi İstiyorsa Şirket Sahibinden Talep Edebilir.
Ulasıma Gecebilecekleri Msn Adresi :
Eklemek İstedikleriniz :

Konunuzu örnek şablona göre açınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri