HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
merhaba hosting yetkilileri kafama göre bi pvp arıyorum 1gb olması lazım aylık 35 tl vereceğim istediğim tek şey filesta bug olmasın başka birşey istemiyorum birde site ftpsi verirseniz iyi olur ama dediğim gibi mutlaka bugsuz olsun sw files bugu yüzünden çok çektim
fear.satis skype adresimi ekleyebilirsiniz..
Sorunsuz filesler sağlıyoruz. Site bilgilerini isteğe özel verebiliyoruz..
Telefon : 536 921 7347
Sorunsuz filesler sağlıyoruz. Site bilgilerini isteğe özel verebiliyoruz..
Telefon : 536 921 7347
.Tk site olarak 1 GB metin2 server paketini 35 TL 'den sağlıyabiliriz.
Telefon : 0 555 851 66 92
Telefon : 0 555 851 66 92
merhaba hosting yetkilileri kafama göre bi pvp arıyorum 1gb olması lazım aylık 35 tl vereceğim istediğim tek şey filesta bug olmasın başka birşey istemiyorum birde site ftpsi verirseniz iyi olur ama dediğim gibi mutlaka bugsuz olsun sw files bugu yüzünden çok çektim
1 GB 35 TL'Den Sağlayabilirim
3 Günlük kampanyamızdan sizde yararlanabilirsiniz.
2 Günü kaldı.
1 GB 24 TL | .Com Market Ticket Forum Admin Panel OtoPack ve Özel TR Filesimiz ile sizlere hizmet sunuyoruz.
İmzamdan konumuza ulaşabilirsiniz.
Bugun 5 kişi net-sunucuyu tercih etti hepsi teslim edildi .
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)