Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Mars Eski Tadı Vermemeye Başladı.

DrMerlin

Level 2
Üye
Konular
31
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
Başarım Puanı
55
TM Yaşı
13 Yıl 5 Ay 13 Gün
Online Süresi
0
MmoLira
0
DevLira
0

RisaMt2 Orta Emek Kalıcı Sunucu - Bireysel Farm Alanları - WON EP TL Ödüllü Etkinlikler HEMEN TIKLA!

merhabalar arkadaşlar, öncelikle şunu belirteyim yaklaşık 2 yıllık bir oyuncuyum. oyunda gerçekten bu 2 yıllık sürelik zaman diliminde çok değerli dostlarım daha sonraları daha iyi tanıştığım arkadaşlarım oldu. şimdi burada tek tek isim yazmıyorum çünkü bu bir veda konuşması değil, yalnızca bir eleştiri yazısıdır. onun dışında çok şey öğrendiğimi - hayata dair - belirtmekte sakınca görmüyorum. değişik olaylarla tanık oldum, olduk. kimi zaman iyi alıcı bulduk heyecanlandık kimi zaman 1 yang pazarcıları geldi heyecanlandık, oldukça farklı şeyler oldu. OneRepublic loncasının ilk kurulduğu zamanlarda bir çok üyemiz vardı serverde 4. olduk. hala daha yanılmıyorsam öyledir. bazı arkadaşlarımız ayrıldı loncadan - bazıları hakkın rahmetine kavuştu - iyisiyle kötüsüyle zaman geçirdik. eminim bu bahsini açtığım bir dizi olayın benzerleri de sizin başınızdan geçmiştir. mmomt2yi bir oyundan veya diğer pvplerden farklı kılan şeylerde bunlardır. uzun zaman olmuştu bugün oyuna bir gireyim dedim. serverde 10 kişi ancak vardı pazarları saymazsak 3 - 4 pazar da vardı.çoğunluğunda farkında olduğu üzere oyun gittikçe oyuncu kaybediyor - öyle ya da böyle - nedeni için tahmin ettiğim bir kaç şey de yok değil. öncelikle svye ilk başladığımız zamanlarda edit olmayacağı biliniyordu. hala daha edit yoktur. fakat parayla (50 tlyi buluyor) item - kostum vs. satışı başladı ve ciddi ölçekte oyuncu kaybına neden oldu benim gözlemlediğim ilk zamanlarda herkeste hayal kırıklığı oldu. bir diğer neden de oyunun sözde efendileri olarak kendini gören bir kaç kardeşimizin tavırları oldu. bilirsiniz örümcek zindanı vs... ya da dönem dönem t satıcıları geldi - 1000 t civarı stokları vardı kimilerinin- t satıp gittiler. t satılmasın demiyorum elbette fakat bunlar oyunu altüst eden unsurlar oldu bazı arkadaşlarımız bunlardan rahatsız olup ya karakterini devretti kimisi de karakterini sildi. bir diğer mevzu da önceleri hakaret screen shotları tek bir klavyede bulunan "PrtSc" tuşuyla basitçe alınabiliyordu. fakat yeni öğrendiğim kadarıyla olaya bir de video işi dahil olmuş. mmomt2 ekibi profesyonel bir ekip olduğuna göre bana göre pekala en iyi photoshop çalışmalarını bile ayırt edebilir. video - hypercam - fraps - xfire falan derken olay biraz zorlaştı. şu aralar svde herkeste bunun bir rahatlığı var emin olun af edersiniz, sövmek bile kolaylaştı şu aralar. yanlış bulduğum uygulamalardan biri de buydu şahsi görüşüm doğrultusunda. tabi memnun olanlar da olabilir onlara sözüm yok. photoshoptan mağdur olanlar olmuş olabilir. benim de dahil olduğum bir grup olarak- video ss olayından- ben de rahatsız olmuştum. son olarak bizim için geri dönmek biraz zor.. ama bu svye emek ve gönül vermiş biri olarak ben tüm mmomt2 ekibinden üzerinde durduğum sorunları çözmelerini - yeni başlayacak arkadaşlarımız veya şuan oynayanlar için - umuyorum. insanız, sürç-i lisan ettiysek affola... herkesin geçmiş bayramını kutluyorum. selametle - DrMerlin

Seninde Geçmiş Bayramın Kutlu Olsun....

Yazın Güzel Ama Bazı Yerlerde Gereksiz Şeyler Yazmışsınn Ama Yinede Ellerine Sağlıkk...

Yazın Güzel Ama Bazı Yerlerde Gereksiz Şeyler Yazmışsınn Ama Yinede Ellerine Sağlıkk...

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri