HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar ben çok büyük işler planlıyorum şuan 250 TL yanımda duruyor ve pvp açmayı karar verdim nixea.net çok uygun 8 gb +com domain 40 TL ve reklamlı + gold hosting ranklı fakat güvenilirliği konusunda size danışmak istiyorum güvenilirlerse bile serverleri nasıl lag oluyor mu server filesleri iyimi vs yorumlarınızı bekliyorum.
bende senin gibi kampanyalarına guvenip aldım 4gblik 40 tlye aldığıma bin pişman oldum.
1- filesleri %40 oranında bozuk (canavarlar exp vermiyor en basitinden)
2- oyunda değişiklik yapamıyorsun (siteyi değiştiremiyorsun değiştirince oyun açılmıyor)
3- 4gb sunucu aldım fakat 30 online de lag olmaya başladı
4- destekleri iyidir fakat dedigim gibi filesleri çok dandik
5- alırsan bunlardan çok uğraşırsın benden sana demesi
6- gosterdikleri tr oto packi vermiyorlar yerine amatör gorunuslu bir oto pack veriyorlar sordugunda da neden boyle diye cevap vermiyorlar
1- filesleri %40 oranında bozuk (canavarlar exp vermiyor en basitinden)
2- oyunda değişiklik yapamıyorsun (siteyi değiştiremiyorsun değiştirince oyun açılmıyor)
3- 4gb sunucu aldım fakat 30 online de lag olmaya başladı
4- destekleri iyidir fakat dedigim gibi filesleri çok dandik
5- alırsan bunlardan çok uğraşırsın benden sana demesi
6- gosterdikleri tr oto packi vermiyorlar yerine amatör gorunuslu bir oto pack veriyorlar sordugunda da neden boyle diye cevap vermiyorlar
Son düzenleme:
ucuz diye buna kanan arkadaşlarımız oluyor bunu engellemek için bir bilgi, sabit konu da olabilirler ama destek, ilgi sıfır. sadece ben almadım en az 5-6 arkadaşım daha aldı. filesleri arkadaşın dediği gibi sorunlarla dolu, daha farketmediğimiz bir çok hatası daha vardır elbette. ucuz ve sabit reklam verdi diye almayın paranızı boşa harcamayın ! eğer düşünürsen uygun fiyatlı ve paranın karşılığını alabileceğin sunucular önerebilirim..
Ayrıca dip not olarak raid diye bir sistem var daha üst düzey bilgiye sahip arkadaşlarım bilir raid denen sistemle 512 mb bir sunucuyu putyde 32 gb a kadar göstermek mümkün.
Ve tabiki nixea berbat +100 onlineli daha 1 tane sunucu oldugunu veya 1. ayını doldurup 2. ayada yine nixeadan vds alan kimseyi görmedim bende zamnında aldım ama filesler bedava files daha oyuna girmişlikleri yokdur ama satın almadan önce sor onlardaki, files kimsede yokdur her dediğinize olumlu yanıt verirler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)