Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Konuyu ben açtım isterseniz sabitleyebilirsiniz ancak bu konuyu dolandırılmamak için okumanızı tavsiye ederim ve rep'i de çok görmeyin
*Tanınmayan firmalardan oyun sunucusu vs. almayınız.
*Nasıl Bilirsiniz? bölümünde konu açarak firmaları inceleyin. Yorum atan kişilerin 1-2 veya 50'den az yorumu varsa yan hesap olayının olabileceğinizi aklınızdan çıkarmayınız!
*Arama bölümüne firma ismini yazarak firma ile ilgili olan konuları inceleyiniz.
*Geniş bir araştırma yapacak olursanız internete ''Firma Adı Dolandırıcılıkları'' bunu yazarsanız firmanın hakkındaki suçlama konuları çıkacaktır.
*Sadece bu forumda değil birkaç forumdada detaylı bir araştırma yapın.
*Bilgili firma ve kişilerden sunucu alıcağınız firma hakkındaki düşüncelerinizi alabilirsiniz. (ben birçok firma hakkında iyi bilgiye sahibim. Bana danışabilirsiniz arkadaşlar)
*Paranızın boşa gitmemesi için detaylı bir araştırma yapın.
*)Kişi hakkında şikayet yok. Ama belki bu firma satış yapamadı, kimse tanımıyor o zaman ne mi yapıcağız altı okuyun
Kişinin msn veya kullandığı iletişim adresini ekleyerek diyaloga başlayınız.
*Merhaba -Merhaba *Oyun Sunucusu alıcağım fiyatları öğrenebilirmiyim -xx sunucu xx tl *peki banka hesabı varmı -YOK
kendini burdan ele veren çocuklara hayranım
eğer kendini burdan ele vermezse mobil ödeme varmı diye sorun. Tek hattan ödeme alıyorsa dolandırıcıdır.
Banka hesabı veriyorsa bu hesap hakkında araştırma yapın kişiye ait değilse uygun bir dille bunu anlatın sizinde onunda başı belaya girmesin
NOT : REKLAM DEĞİLDİR - YARDIM AMAÇLIDIR
Metin2 oyun Sunucularında Güvenilecek Firmalar
-Mt2-Sunucu
-GameSunucum
-ZirveServers
-Dost Bilişim
-Hayal Bilişim
-TTNeT Bilişim
-BuyukWeb
-LC Bilişim
-Delete Hosting
-UmutServers (tanınmaz ama iyi bilişimdir UmutServers@msn.com Siz Bilirsiniz)
-Anında Bilişim
-AxBilişim
-İstanbul Sunucu
-
Bu firmalardan dolandırıcılığa uğramayacağınıza %100 eminim arkadaşlar
Paranızı çocuklara kaptırmayın derim
Tavsiye Etmediğim Firmalar
-SkynetBilişim (dolandıcı)
-OverBilişim (dolandırıcı değil destek vermiyor ve geç cevap)
-TurkGaming (buraya 4 yılımı verdim Onur ÖZGÜR dolandırıcılık dedimi bir o vardır)
-Asya DATA (geç cevap- dolandırıcılık konusunda yorum yapmıyacağım)
-MMoBilişim (ben paramı geri aldım bunlardan -dolandırıcıdırlar)
-
*Tanınmayan firmalardan oyun sunucusu vs. almayınız.
*Nasıl Bilirsiniz? bölümünde konu açarak firmaları inceleyin. Yorum atan kişilerin 1-2 veya 50'den az yorumu varsa yan hesap olayının olabileceğinizi aklınızdan çıkarmayınız!
*Arama bölümüne firma ismini yazarak firma ile ilgili olan konuları inceleyiniz.
*Geniş bir araştırma yapacak olursanız internete ''Firma Adı Dolandırıcılıkları'' bunu yazarsanız firmanın hakkındaki suçlama konuları çıkacaktır.
*Sadece bu forumda değil birkaç forumdada detaylı bir araştırma yapın.
*Bilgili firma ve kişilerden sunucu alıcağınız firma hakkındaki düşüncelerinizi alabilirsiniz. (ben birçok firma hakkında iyi bilgiye sahibim. Bana danışabilirsiniz arkadaşlar)
*Paranızın boşa gitmemesi için detaylı bir araştırma yapın.
*)Kişi hakkında şikayet yok. Ama belki bu firma satış yapamadı, kimse tanımıyor o zaman ne mi yapıcağız altı okuyun

Kişinin msn veya kullandığı iletişim adresini ekleyerek diyaloga başlayınız.
*Merhaba -Merhaba *Oyun Sunucusu alıcağım fiyatları öğrenebilirmiyim -xx sunucu xx tl *peki banka hesabı varmı -YOK

kendini burdan ele veren çocuklara hayranım
eğer kendini burdan ele vermezse mobil ödeme varmı diye sorun. Tek hattan ödeme alıyorsa dolandırıcıdır.
Banka hesabı veriyorsa bu hesap hakkında araştırma yapın kişiye ait değilse uygun bir dille bunu anlatın sizinde onunda başı belaya girmesin
NOT : REKLAM DEĞİLDİR - YARDIM AMAÇLIDIR
Metin2 oyun Sunucularında Güvenilecek Firmalar
-Mt2-Sunucu
-GameSunucum
-ZirveServers
-Dost Bilişim
-Hayal Bilişim
-TTNeT Bilişim
-BuyukWeb
-LC Bilişim
-Delete Hosting
-UmutServers (tanınmaz ama iyi bilişimdir UmutServers@msn.com Siz Bilirsiniz)
-Anında Bilişim
-AxBilişim
-İstanbul Sunucu
-
Bu firmalardan dolandırıcılığa uğramayacağınıza %100 eminim arkadaşlar

Paranızı çocuklara kaptırmayın derim
Tavsiye Etmediğim Firmalar
-SkynetBilişim (dolandıcı)
-OverBilişim (dolandırıcı değil destek vermiyor ve geç cevap)
-TurkGaming (buraya 4 yılımı verdim Onur ÖZGÜR dolandırıcılık dedimi bir o vardır)
-Asya DATA (geç cevap- dolandırıcılık konusunda yorum yapmıyacağım)
-MMoBilişim (ben paramı geri aldım bunlardan -dolandırıcıdırlar)
-
Ne olursa olsun güvenilir diye ayırdığın bilişimlerden başka yeni açılmış bilişimlerde vardır böyle ayırmaya hakkınız yok.Herkesin kişisel tercihi
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)