HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bu forumda rankı yok satış yaptıkları forum vs var mı bi sor bide referans al derim
melek yanlış bilgilendirme yapma lütfen turkmmoda hosting rankı olan her bilişim iyi olacak diye bir şey yok zaten turkmmo hosting rankı alan bilişimler iyidir diye bir garanti vermiyorTurkmmo'da rankı varsa iyidir.ama turkmmo'da yoksa da kotu diyemem.
@mehmettro2; hocam eğerki bahsettiğiniz bilişim turkmmoda varsa konusunu inceleyin sonrada Şikayet bölümünden her hangi bir vukuatı varmı diye bi göz gezdirin
Moderatör tarafında düzenlendi:
Asdas.Forumdakiler cok iyi kusursuz demedim.ama piyasadaki ne oldugu belirsiz bilisimlerden iyidir gorusumce.
Son düzenleme:
Arkadaşlar ulusoyhosta güvenim kalmadı .
Nedeni: Onlara dedimki bana bir referansınızı gösterirmisiniz bana verdikleri referans
m2-nitro.com onuda serverin sahibine sordum oda dediki salay telekomdan aldım yani konuyu kapatabilirsiniz / Yetkililere duyurulur
Nedeni: Onlara dedimki bana bir referansınızı gösterirmisiniz bana verdikleri referans
m2-nitro.com onuda serverin sahibine sordum oda dediki salay telekomdan aldım yani konuyu kapatabilirsiniz / Yetkililere duyurulur
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)