mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Artık bende Uzmanım :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asdasdasddj
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 107
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sen sıkıntı yapma kardeşim ben açıklama getirdim. :)

Evet Arkadaşlar sıkı durun herkezin merak ettiği asdasdasddj Bir açıklama getiriyorum.

as hepimizin bildiği gibi aleyküm selam Kısaltmasıdır.

das 2ci hecemiz ise Dezenfeksiyon Antisepsi Sterilizasyon Derneğinin kısaltmasıdır.

3cü hecemiz oda das Ama bu seferki das das a.ş tinin temsili açısından yazılmıştır.

4cü hecemiz ki ben 4üncü hece olduğuna inanıyorum oda d hecemizdir. d ise das a.ş nin kanal d ye bağlı olmasıdır.

5ci ve son hecemiz oda şöyleki dj dj Bilirsiniz bildimiz Disc Jokey dir.

Bu 5 hece bir araya geliyor. Ve şöle bir şey oluşturuyolar.

aleyküm selam Dezenfeksiyon Antisepsi Sterilizasyon Derneği das a.ş kanal d Disc Jokeyi

Yani anlayacanız üzere Dezenfeksiyon Antisepsi Sterilizasyon Derneği Bu arkadaşımıza yani das a.ş kanal d Disc Jokeyine selamın aleyküm demiş oda Selamı alayım derken yanlışlıkla isim yerine kısaltmaları yazmıştır. Bütün olay bundan ibarettir ne çok uzattınız yav :)

@asdasdasddj; Kardeşim umarım bu yorumu attım diye kızmassın Bütün foyanı ortaya çıkardım Kusura kalma :)

Not:Maksat eğlence ve arkadaşımızın kutlamasına biraz renk katmak için yaptım herkeze iyi forumlar. Umarım uzmanlığı birgün bende tadıcağım. Burdanda böylelikle mesajımı vermiş oldum @zeyn0; :)

hahahahahah süper ya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri