- Konular
- 1
- Online süresi
- 4h 46m
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 7
- MmoLira
- 60
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar. İsmim Burak yaşım 38. Forumda böyle bir alan görünce üye oldum ve sunduğunuz bu güzel fırsattan bende yararlanmak istedim.
Daha önce 4 yıl kadar Twitch'te yayınlarım oldu ancak artık YouTube’da sıfırdan, kalıcı bir oyun arşivi oluşturuyorum. Bu bir hobi kanalı ama öylesine bir uğraş değil. Özenle, tutkuyla ve keyifle yürüttüğüm bir yolculuk. Çeşitli shorts ve eğlenceli kısa videolar yanında, arşiv için uzun oyun videoları da yüklüyorum. Şayet içerikler ilginizi çekerse abone olursanız mutlu olurum. Teşekkürler,
Kanal linkim:
Daha önce 4 yıl kadar Twitch'te yayınlarım oldu ancak artık YouTube’da sıfırdan, kalıcı bir oyun arşivi oluşturuyorum. Bu bir hobi kanalı ama öylesine bir uğraş değil. Özenle, tutkuyla ve keyifle yürüttüğüm bir yolculuk. Çeşitli shorts ve eğlenceli kısa videolar yanında, arşiv için uzun oyun videoları da yüklüyorum. Şayet içerikler ilginizi çekerse abone olursanız mutlu olurum. Teşekkürler,
Kanal linkim:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Foruma hoş geldiniz, Başarılar diliyorum.
Hoş buldum. Çok teşekkür ederim.
- Konular
- 4,295
- Çözüm
- 19
- Online süresi
- 6mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 6,861
- Altın Konu
- 708
- Başarım Puanı