noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Metin2 Cross Platform Source Code

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mesobedo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar,
uzun süredir forumdan uzakta geliştirmeler ve farklı işlerle uğraşmaktaydım,
bazı arkadaşların bu işten para kazanma uğruna insanları söğüşlediğini gördüm.
zamanında bende cross platform için biraz adım attım fakat metin2 oyunun pc oyunu olduğunu ve fazla tepki görmeyeceğini düşündüğüm için geliştirmeyi yarıda bıraktım.
bir takım kodları sizlerle paylaşacağım. yolu yordamı bilen ve birazda AI desteği alan rahatlıkla bir oyun ortaya çıkartacaktır...

bu forum ve metin2 topluluğu bunu ücretsiz hak ediyor! lütfen elinizden gelen geliştirmeyi topluluk ile paylaşın, aç gözlü olmayın :)

BGFX olarak;
source kaynak %70 tamamlandı buglar ve eksikleri dediğim gibi bilgi sahibi ve bu konuda istikrarlı olanlar 1 aylık süre dahilinde bitirebilir:
////

malum proje sahipleri bilmelidir ki mobil sektörüde artık normal metin2 pvp sektörü gibi olmakta, insanların canını yakmayı bırakın hak gasp etmeyin gerçekten bu işi yapabilecek ve bundan hakkıyla kazanacak olanlara hayırlı olsun

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Mesut, daha dün telefonla arayıp @Koray' güvenilir mi, bunu nasıl yapmış gibi sorular sordun. Daha sonra Harbi2 sahibi Ömer'in sana 3-4 aya zaten w@arez olur boşver satın alma 3K'dan boşuna paranı harcama dediğini söyledin. Herkesi arayıp bunu söylemişsin sonra telefonu kapatıp foruma gelip alakası bile olmayan konuyu uzun süre uğraşlar, %70 tamam şeklinde açmışsın.

Konu içeriği ile indirilen dosyanın birbiri ile alakası bile yok diyebiliriz.
Bu nedenle bölümün kullanım amacının daha fazla bozulmaması adına konu kapatılmıştır.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 1, Misafir: 1)

Geri