noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

#direnmmomt2 :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan abcdetevfik12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar gezi parkına çevirdiniz resmen :) Biraz sabretmezsek hiç bi faydası olmıycak. Böyle sorunlar her zaman olabilir. Kimisi hata veriyo diyo, kimisi 3 sv gözüküyo diyo. Herkesin sorunu genel olarak aynı. Sürekli ayrı ayrı konu açmaya gerek yok. Sadece forumu takip edersek yeterli olacaktır. Yöneticiler muhakkak çalışıyolardır ve çalışma bittiğinde haber vereceklerdir. Bence ne yazcaksak bu konu üzerinden veya http://www.turkmmo.com/mmomt2-bug-v...serverler-gormeniz-hakkinda-bilgi-buraya.html bu konu üzerinden devam etmeliyiz. Hepimiz anlayışlı olalım. İyi forumlar

crazyalkan en iyisini yaptı. Sürekli konu açmayın lütfen arkadaşlar tek bi yerden söyleyin. Zaten hata hep aynı hata neden farklı farklı konu açarak işi zorlaştırıyoruz?

Siz neyin kafasını yaşıyonuz? Forumu takip edelim diyon, La aklın var mı senin? Forumu takip et açıklama olmadıktan sonra neyi takip edecen? Bizim kızdığımız olay AÇIKLAMA YAPILMAMASI! Bİ'TÜRLÜ SİZİN BU DAHA BINGILDAĞI SERTLEŞMEMİŞ KAFANIZ BUNU ANLAMIYO! Biz bekleriz zaten yapacak birşey yok, onu da biliyoruz. Amacın ne senin? Yok boştan konu açmalar falan, Asıl sen konu açma da otur oturduğun yere.

:)))))) Sende haklısın kardeş ne diyim. Açıklama yapıyolar ama nerenizle okuduğunuz merak ediyorum. Teknik bi arıza oluşmuştur. Yetkili arkadaşlar ilgileniyo yazıyo adam. Sürekli konu açmanın ne anlamı var. Konu açınca düzelcek mi zannediyosunuz. Tamam sabretmek de bi yere kadar diyebilirsin ama yapcak başka bişey mi var. Ne öyle artist artist konuşuyosun. Konu açma sebebim milletin bunu okuması ve artık konu açmaması içindir. Kimse konu açıycak ve yukarda belirttiğim adres üzerinden devam edilcekse benim konumunda kapatılmasını istiyorum. Yöneticilerin işini zorlaştırmaya gerek yok. Polemiğe girmeye hiç gerek yok.

Anladık teknik arıza olduğunu. Benim anlamadığım neden kimsenin zamanında cevap vermediği ve milleti takmadığı. Oyunu pcye yükleyebilmek için c diskinin altını üstüne getirdim. Yakında bilgisayarı yumruklayacağım. Tabi bunlar olurken siteden hiçbir teknik destek veya en azından öneri alamadığım için kızgınım. Editsiz serverleri editli serverle çevirdikleri için sinirliyim. Yeni silahlar ve zırhlarla 95likleri çöpe dönüştürecekleri için sinirliyim. Bunlar olurken insan gibi tek konu açıp onu sabit yapıp ordan insanlara öneri vermedikleri için sinirliyim. Oyuna giremeyen ben burada dururken adamların hala kıt insanlara kırmızı otun felan ne işe yaradığını anlatmalarına sinirliyim. Burada gezi parkı gibi olaylar yok. En azından gezidekilere adamlar cevap veriyorlardı. Bizim yönetimde o da yok

Kardeş 3 gündür bilgisayara yapmadığımı bırakmadım 9 defa oyun indirdim. 5 defa m2 tr indirip pack yaptım 4 defa full client indirdim 3 4 defa buradan konu açarak anlatılanları denedim. Bilgisayara format bile attım. Ama bi faydası olmadı. Bugün sabah sv ler açıktı. Tekrar kapandı. 25 mmo lira çekmiştim oyuna giremediğim için hala kullanamadım. Sence ben sinirli değil miyim. Bende sinirliyim. Oyuna artık girmek istiyorum. Ama yapabilceğimiz tek şey burda sürekli konu açmayıp sabırla beklemek. Biz konu açtıkça boşu boşuna zaman kaybı yaşatcaz. Diğer konular üzerinden çalışma yapıldığı bildirildi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri