Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

TurkMMO l Twitter

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dragonmetin2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

O kadar yoğunluğu fazla bir site ki, 10 dk dada gündem değişebilir. Yani en az 200 kişi felan olmalıyız ki kalıcı bi TT yapalım. Tabi ben destek veririm fakat girdiğimizde kullanıcıların deli gibi RT ve FAV yapması gerekiyor ki o zor. Çünkü gündeme girdiğimizde çoğu insanın TURKMMO'dan haberi olmucaktır. Diyeceklerdir bu site de neyin nesi? Destek vericeklerini sanmıyorum. Forum bünyemizle yapmamız ise çok zor ama imkansız değil.

Bizde zoru başarmak için çalışma sarfedicez herkes katılıp destek verirse belki birşeyler olur.

Daha önce başka büyük bir forum sitesi denedi ve başarız oldu.Bu günlerde biraz zor hatta imkansız.Destek veririm ama hiç sanmıyorum tt olacağımızı.

Bakalım göreceğiz. Önce bi projeyi tasarlayalım. İçinde TurkMMO geçse bile olur mesela sponsoru olduğumuz bi oyun ile birlikte paylaşırız buda diğer insanlarında destek vermesini sağlar diye düşünüyorum. Bakalım bi gün oturup en ince ayrıntısına kadar tartışıcaz.

Bakalım göreceğiz. Önce bi projeyi tasarlayalım. İçinde TurkMMO geçse bile olur mesela sponsoru olduğumuz bi oyun ile birlikte paylaşırız buda diğer insanlarında destek vermesini sağlar diye düşünüyorum. Bakalım bi gün oturup en ince ayrıntısına kadar tartışıcaz.

Katılıyorum emrah abinin sponsor olduğu emrah abiye olan sponsor oyun sahiblerinede söyleriz onlarda destek verirler bi gün konusulması gereken konu gerekli şemayı projeyı ayarladıktan sonra işleme koyulabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri