HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Geçen günlerde aklıma bir konu geldi adminlerde uygun görürse işleme koymayı düşünüyoruz.
Önerim ; Twitterde #TurkMMOAilesi #TurkMMOAilesiTakipleşiyor #TurkMMOBüyüyor vb. gibi taglar oluşturarak top list yani dünya sıralamasına girersek hem forumumuzun reklamını yapmış oluruz hemde turkmmo üyeleri twitterde buluşmuş olur herhangi bi sakıncası yok diye düşündük bana yardımcı olan @JusiFer; arkadaşımız ile işlemlere başlıcaz adminlerimiz onaylarsa yapıcağımız şey tek şey forum hakkında kısmında twitterde yazıcağımız şeyler hakkında konu açıcaz herkez hergun 5 6 kere tweet atacak ve bu sayede herkes atarsa top list dünya sıralamasına gireriz girincede forumumuz reklam almış olur üyelerimiz çoğalır ve daha çok büyürüz gerekli onayları bekliyoruz.
@admin; @zeyn0; @peacemackers;
Önerim ; Twitterde #TurkMMOAilesi #TurkMMOAilesiTakipleşiyor #TurkMMOBüyüyor vb. gibi taglar oluşturarak top list yani dünya sıralamasına girersek hem forumumuzun reklamını yapmış oluruz hemde turkmmo üyeleri twitterde buluşmuş olur herhangi bi sakıncası yok diye düşündük bana yardımcı olan @JusiFer; arkadaşımız ile işlemlere başlıcaz adminlerimiz onaylarsa yapıcağımız şey tek şey forum hakkında kısmında twitterde yazıcağımız şeyler hakkında konu açıcaz herkez hergun 5 6 kere tweet atacak ve bu sayede herkes atarsa top list dünya sıralamasına gireriz girincede forumumuz reklam almış olur üyelerimiz çoğalır ve daha çok büyürüz gerekli onayları bekliyoruz.
@admin; @zeyn0; @peacemackers;
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
TT girebilmek için binlerce kişinin aynı zamanlamada yoğun tweet atması gerekir
Gündelik tweet atarak tt olunmuyor yani örnek vereyim 1 saat içersinde binlerce kişinin o tag ile yoğun tweet atması gerekir ki tt olabilsin
TT girebilmek için binlerce kişinin aynı zamanlamada yoğun tweet atması gerekir![]()
İşte tüm forum üyeleri belirli saatlerde atarlarsa belki gireriz diye düşündüm

Gündelik tweet atarak tt olunmuyor yani örnek vereyim 1 saat içersinde binlerce kişinin o tag ile yoğun tweet atması gerekir ki tt olabilsin 

Gündelik tweet atarak tt olunmuyor yani örnek vereyim 1 saat içersinde binlerce kişinin o tag ile yoğun tweet atması gerekir ki tt olabilsin![]()
Hmm anladım genede uygun görülürse en azından kendi aramızda takipleşiriz turkmmo üyeleriyle.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...