HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Geçen günlerde aklıma bir konu geldi adminlerde uygun görürse işleme koymayı düşünüyoruz.
Önerim ; Twitterde #TurkMMOAilesi #TurkMMOAilesiTakipleşiyor #TurkMMOBüyüyor vb. gibi taglar oluşturarak top list yani dünya sıralamasına girersek hem forumumuzun reklamını yapmış oluruz hemde turkmmo üyeleri twitterde buluşmuş olur herhangi bi sakıncası yok diye düşündük bana yardımcı olan @JusiFer; arkadaşımız ile işlemlere başlıcaz adminlerimiz onaylarsa yapıcağımız şey tek şey forum hakkında kısmında twitterde yazıcağımız şeyler hakkında konu açıcaz herkez hergun 5 6 kere tweet atacak ve bu sayede herkes atarsa top list dünya sıralamasına gireriz girincede forumumuz reklam almış olur üyelerimiz çoğalır ve daha çok büyürüz gerekli onayları bekliyoruz.
@admin; @zeyn0; @peacemackers;
Öncelikle birleşip ilgi çekici bi TAG oluşturmamız lazım. Adam topla Skype'de beni ekle oradan görüşelim tartışalım güzel bi TAG bulalım bende bir kaç fenomen olan arkadaşıma özel mesaj atıcam yardım istiycem.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Atılan tweet sayısı değil zaman önemli belirli bir sürede içede atılan tweetlere göre tt alır o tag. Tweet sayısı tamamen saçmalık.TT ye girmek için saatin önemi yok, sadece atılan tweet sayısı önemli.

Atılan tweet sayısı değil zaman önemli belirli bir sürede içede atılan tweetlere göre tt alır o tag. Tweet sayısı tamamen saçmalık.![]()
Herhangi bir dakika sınırlaması yok ama. Sadece atılan tweet ve kişi farklılığı ve hızı da var tabii.
Zaten demek istediğimde bu bir zamana göre atılan tweetlerin yoğunluğu olay zamandan ibaret.Herhangi bir dakika sınırlaması yok ama. Sadece atılan tweet ve kişi farklılığı ve hızı da var tabii.
O kadar yoğunluğu fazla bir site ki, 10 dk dada gündem değişebilir. Yani en az 200 kişi felan olmalıyız ki kalıcı bi TT yapalım. Tabi ben destek veririm fakat girdiğimizde kullanıcıların deli gibi RT ve FAV yapması gerekiyor ki o zor. Çünkü gündeme girdiğimizde çoğu insanın TURKMMO'dan haberi olmucaktır. Diyeceklerdir bu site de neyin nesi? Destek vericeklerini sanmıyorum. Forum bünyemizle yapmamız ise çok zor ama imkansız değil.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...