Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ya burda adamın ekmeğiyle oynuyorlar nerde bu yöneticiler yazıktır günahtır ya bukadar çamur atılan bi kullanıcı görmedim daha biraz üstüne düşün bu adamın konusunun nedir bu ya nezaman girsem birileri kanıtsız manıtsız eli olan yazıyor konuya bukadarda olmaz ya @admin; @CrazYALkaN; @salihf7; @SuFLeR; @Avesequick; @Zeyn0;
Son düzenleme:
yazma bır daaha yazıp da konuyu uzatma daha fazla rezıl olmaaa gercı zaten rezılsın daha da rezıl olma suss sımdı
Az ötede oyna abim be hadi http://inciswf.com/ve1369891930.swf
sanırım makbuz dedınız sey bu sckın hıc yapmadım seyı yapdırıyorsun bana bılıyorsun sen gıbı cocuk degılım ben ve ben bugune kadar yapdım herseyı cok sukur orf ve adetıne gore yapıyorum sen sındı aklından sımdıye kadar makbuzmu kalmısdır dıye dusunuyorsundur al sana makbuz bakk ıyı bakk bıraz eskımıs ama allahdan faturalarımın arasında buda var allahdan atmamısım bır gun gunu gelırde lazım olur dıye nasıp bu guneymıs
resımde de gordunuz gıbı bıraz eskı makbuz ama karsılasdırabılırım ben amacım kımseye kotuluk vermek degıl sadece aylar sonra da olsa hakkımı savundum aslında bugune kadar sesımı cıkartmadım yıne de cıkartmazdım ama sadece bır kere daha ınsan ınsana muhtacdır dedım herzaman ınsan ınsana muhtacdır dedım kucuk cocukdur dedım ıhtıyacı vardır dedım ama bakıyorum kı beyfendı yuz buldukca burnu kalkıyor
sanırım makbuz dedınız sey bu sckın hıc yapmadım seyı yapdırıyorsun bana bılıyorsun sen gıbı cocuk degılım ben ve ben bugune kadar yapdım herseyı cok sukur orf ve adetıne gore yapıyorum sen sındı aklından sımdıye kadar makbuzmu kalmısdır dıye dusunuyorsundur al sana makbuz bakk ıyı bakk bıraz eskımıs ama allahdan faturalarımın arasında buda var allahdan atmamısım bır gun gunu gelırde lazım olur dıye nasıp bu guneymısresımde de gordunuz gıbı bıraz eskı makbuz ama karsılasdırabılırım ben amacım kımseye kotuluk vermek degıl sadece aylar sonra da olsa hakkımı savundum aslında bugune kadar sesımı cıkartmadım yıne de cıkartmazdım ama sadece bır kere daha ınsan ınsana muhtacdır dedım herzaman ınsan ınsana muhtacdır dedım kucuk cocukdur dedım ıhtıyacı vardır dedım ama bakıyorum kı beyfendı yuz buldukca burnu kalkıyor![]()
Bu konunun açılış tarihi (Server Files'in satış'a başlandığı tarih) ; 24.07.2013
Dekont tarihi kaç acaba tam gösterir misin?
Ayrıca Benim adım : Mehmet SEÇKİN
Dekont'ta benim adım geçiyor mu geçmiyor mu?
Önüme gelen her dekont'u kanıt olarak buraya koyayım bende. Önemli olan tarih ve isim zaten.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)