Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Maxmi - TR Server Files 2013 v1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaXmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 300
  • Görüntüleme Görüntüleme 36K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

benım kanıtsız manıtsız bırsey yapdım yok sız maxmı yalakaları sızınle de urasamıcam zaten yonetıcı lerde gorurlerseler gerekırse benı banlasınlar sorun degıl baksınlar profılıme kac yıldır turkmmodayım ve kıme ne saygısızlıgım oldu kıme ne zararım oldu sızler gıbı sahte ısımlerle de kımseyı savunmuyor kımseyı desteklemıyorum ben konunun buraya gelmesını dahı ıstemıyordum aslında sadece yarama basdı neyse ben gerekenı yapılsın veya yapılmasın da demıyorum aylar once yapılan bır olay sadece dıcem o kı kımse bana maxmı yı ovmesın kımse bana maxmı yı savunmasın seckın bır daha buda son sana yazısım ne bı paylasımına bakarım yorum yaparım nede rahatsız ederım sımdıye kadar da etmedım sende bılıyorsun zaten bundan sonra da etmem merak etme sımdı sana hayırlı satıslar sana bı abı tavsıyesı durust ol durustluk herzaman ıyıdır sadece calısdın sırketlere olsun kısılere olsun durust ol hayırlı aksamlar hayırlı satıslar sımdı yonetıcı arkadaslar sızlerde benım hakkımda gereken bırsey varsa yapmakdan cekınmeyın cumletten hayırlı mutlu aksamlar seckın konunun buraya gelmesını ıstemezdım kusura bakma ama sen baslattın bende suc bulma bb

25.02.2013 sen ıyı bılırsın seckın neyse bb

Bu konunun açılış tarihi (Server Files'in satış'a başlandığı tarih) ; 24.07.2013

Önüme gelen her dekont'u kanıt olarak buraya koyayım bende. Önemli olan tarih ve isim zaten. Yaşın +30 ama bb diye diye kendini kasma. Haydi iyi forumlar

Son düzenleme:
http://www.r10.net/oyun-sunucusu/981634-maxmi-tr-files-v-1-beta-yenilikleri-ile.html benım bu konuyla ılgım yok seckın uzatma hala benım senle sorunum senın bu fılesı ılk yapdın da 6 7 ay oncesıne dayanıyor senı ılk burda r10 da ekledım sende bılıyorsun ordakı fılesı sattın bana aynı fıles defalarca sorun varsa verme bana dememe ragmen abı sorun yok dedın aynı ıfıles v1 den soz edıyoruz ben yazmıcam dıyorum hala bana konuyu uzatıyorsun ben senın bana sattın daha pıyasa ya bıle surulmemısken kımsede yokken bana sattın v1 fılesden soz edıyorum hala su ustune cıkmaya calısıyorsun senle urasmıcam seckın allah carsını pazarını bol etsın 100 tl demı sadakam olsun sadece demem o kı sen bu fılesı bana aylar once satmana ragmenn vermedın gelmıs akrebe verdım mdıyor sun bana vermedın akrep senın arkadasın benım degıl sana parayı veren benım akrep emre degıl neyse bu saaten sonra fılesını de ıstemıyorum bırseyını de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri