Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
Hikaye Ekle

Maxmi - TR Server Files 2013 v1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaXmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 300
  • Görüntüleme Görüntüleme 36K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

zaten bu saaten sonra sana verılcek param da yok selamım da yok merak etme senı rezıl etmek falan degıl maksadım sadece nasıl bı ınsan oldunu bılsınler bana soledın fılelsı neden vermedın pekı ?? madem rezıl degılsın benden aldıgın paranın hakkını neden vermedın pekı abı aksam geldım de duzenlıcem abı aksam fılesı yollıcam dıye kacgun kandırdın da sonra sıldın benı engelledın sen sıldın engelledın ben baskasından aldım da senın fılesın dıye senden yardım ıstedım kotuluk mu yapdım sonucda benden para aldın mı almadın mı aldınn ınkarmı edıceksın ??
Kanıt var mı?

Son düzenleme:
konusma ısıne bak kanııtmıs merak etme sana gostercem ben kanıtı kyemıyor demı yuzume konusma anca burda konusdurup banlatırsın otesı ???? ya otesı ?? baska yapabılcen ne olur senın gıbı lere ınanıp da alıs vrıs yapanlara yazık aklıı olan senle tıcaretın t sını bıle yapmaz bana kanıt de sen 100 tl nın pesıne duscek adam degılım al sen onu da sadakam olsun

konusma ısıne bak kanııtmıs merak etme sana gostercem ben kanıtı kyemıyor demı yuzume konusma anca burda konusdurup banlatırsın otesı ???? ya otesı ?? baska yapabılcen ne olur senın gıbı lere ınanıp da alıs vrıs yapanlara yazık aklıı olan senle tıcaretın t sını bıle yapmaz bana kanıt de sen 100 tl nın pesıne duscek adam degılım al sen onu da sadakam olsun

Kanıtın var mı?

yazma bır daaha yazıp da konuyu uzatma daha fazla rezıl olmaaa gercı zaten rezılsın daha da rezıl olma suss sımdı

Yanıt ;

Alış veriş sağlandı güvenle alabilirsiniz :)

Files tarafımca alındı güvenilir bir arkadaş ... filesi inceliyorum şuana kadar problem çıkmadı .

1 Adet MaxMi TR Server Files alındı teşşekürler.

Filesi vBT bilişim hizmetleri olarak aldık fazla incelemeye vaktim olmadı fakat offical sistemleri inceledim gerçekten sorunsuz...
Birde bi önerim var mesela biz offical sistemleri istediğimizden dolayı bu filesi aldık ayrıyeten offical kostüm v.b'leri ayrı olarak satışa çıkarsan iyi olabilir, çünki hazırda filesi olanlar için ideal olur.

Arkadaş güvenilirdir öneririm.Ayrıca filesleri çok başarılı buluyorum.İnşallah çalışmalarının devamı gelir.Konuyu kirletmek isteyenler olacaktır elbette insanoğlu bu kibir ve kıskançlıkta vardı içinde. Sen yoluna devam et.Başarılı bir arkadaşımızsın.

maxi kardeşim senden almıştım ilk günlerde problem cıkmıstı ama sağolasın yardımcı oldun hala da oluyorsun çok teşekkür ederim :ka19:

Çalışmalarının devamını diliyorum kardeşim. Gerçekten 10 Numara Bir Server Files Olmuş, Herkese Öneririm. Güvenilir Bir Arkadaşımızdır Kendisi...

Helal olsun bizzat şahit oldum dosyaları kısayol yaparken ADAMSIN :) :ka19:

maxmi Kardes Allah Razı olsun senden Cok guzel Bir Files Hazırlamıssın Basarilarin Devamini Dilerim...

Senın Emegın Bu Islerde Buyuk Insallah Daha Iyı Yerlere Gelırsın Konu Yukarı Bakalım :) Elıne Zamanına Emegıne Saglık

Filesde halledilemiyecek hiçbir sorun yok MaxMi'de destek oluyor zaten bi kaç sorun olsada ben halletim böyle files bulabilen varsa ? Hatalı dahi paylaşsın bulamazsınız filesin alt yapısı orji değil ama kesinlikle türkçeştirilmiş ve bir ton düzenleme yapımlış filesi beğendim teşşekürler tekrardan MaxMi.

@MaXmi gayet başarılı çalışmalara sahip bir arkadaşımız. Güvenilirdir. Öneririm.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri