Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
hak yemedın haksızlık yapmadın oyle mı ??? sen bana haktan hukuktan soz etme seckın sen bana haktan hukuktan soz etme okuyacak yuzun yok kı okuyasın okumazsın cunku ısıne gelmedı sen degılmısın r10 dakı fılesı bana satan ?? madem hak yemedım dıyorsun soyle sen demısın r10 dakı burda da lınkı var dı yenı daha yenı tr ye gelen beta maplı beta donusumlu tr fılesı bana sorunsuz dıye satan sen degılmısın abı bana 100 lıra yolla hemen vereyım dıyen keske akrep le sansh hostung burak da olsa 4 umuz grupda konusdumuzda abı hıc bır sorunu yok dıyen sen degılmısın 100 lıra yolladım sana sonra bana baska fıles yollayan sen degılmısın ben sana baska fıles neden yoluyorsun dedım de abı aksam halederız dıyen aksam gelmıyen gunlerce sonra geldın de abı betalarda sorun var dıyen ben ısrar ettım beta olsun dıye beta maplı olsun dıye ısrar edınce tamam abı sorunları duzenlıcem senın ıcın dedın ve cıkdın bır daha da gunlerce gırmedın sonra akrep senle benı gruba aldı cunku benı sılmısdın engellemısdınn ben ıse orda senın gırmenı su sorunları halletmenı beklıyordum bırde kalkmıs bana haktan hukukdan soz edıyorsunn bana hakdan hukukdan soz etcek yasa gelmedın sen daha seckın mılletı de kandırıyorsun mehmedım dıye bırde neyse yazmıcam bırda herkese ıyı aksamlar yonetıcı arkadaslar sızlerden de bu tutarsızlımdan dolayı ozur dılerım merak etme seckın yazmıcam bırda aldın 100 llıra da helal olsun basımın gozumun sadakası olsun
sana parayı akrep emre mı verdı sen fılesı akrep emreye verıyorsunn ?? senın adına senın hesabına kım cıkardı parayı sans hostıng sımdı ılgılendırmıyor senı demı ıste sen boyle nankorsun sımdı kullandın bılısımler gıbı zamanında adamların makınalarını kullanıyordun adamlar sana destek verıyorlardı sımdı boyle mı oldu ben farklı hesaplardan geldım falan yok yıllardır benım hesabım bu yonetıcıler kontrol edebılırler adımı soyadımı telefon numarama varana kadar herseyım butun bılgılerım dogrudur bılgılerıme bakabılırler yonetıcıler ben sen degılım bırıne adımı mehmet dıyım bırıne ahmet dıyım kendınle karısdırma benı allaha cok sukur ne bu metın2 olaylarında nede bır baska yerde en ufak yalanım olmamısdır tıcaretıme hıle karısdırmamısımdır benı daha fazla konusdur ma senden yardım ıstemısım yalan yok az once ıstedım senı ekledım kabul ettın ben oldumu gorunce sıldın kacdın hemen madem benı sılmedını soluyorsun neden kacıyorsun ozaman pekı ?? merak etme fılesını falan da kullanmıyorum sen gıbı lerle urasmakdan da bu ıslerı bırakır elımı ayagımı cekerım daha ıyıı sen gıbılere kalsın ortalık
Kanıt?hak yemedın haksızlık yapmadın oyle mı ??? sen bana haktan hukuktan soz etme seckın sen bana haktan hukuktan soz etme okuyacak yuzun yok kı okuyasın okumazsın cunku ısıne gelmedı sen degılmısın r10 dakı fılesı bana satan ?? madem hak yemedım dıyorsun soyle sen demısın r10 dakı burda da lınkı var dı yenı daha yenı tr ye gelen beta maplı beta donusumlu tr fılesı bana sorunsuz dıye satan sen degılmısın abı bana 100 lıra yolla hemen vereyım dıyen keske akrep le sansh hostung burak da olsa 4 umuz grupda konusdumuzda abı hıc bır sorunu yok dıyen sen degılmısın 100 lıra yolladım sana sonra bana baska fıles yollayan sen degılmısın ben sana baska fıles neden yoluyorsun dedım de abı aksam halederız dıyen aksam gelmıyen gunlerce sonra geldın de abı betalarda sorun var dıyen ben ısrar ettım beta olsun dıye beta maplı olsun dıye ısrar edınce tamam abı sorunları duzenlıcem senın ıcın dedın ve cıkdın bır daha da gunlerce gırmedın sonra akrep senle benı gruba aldı cunku benı sılmısdın engellemısdınn ben ıse orda senın gırmenı su sorunları halletmenı beklıyordum bırde kalkmıs bana haktan hukukdan soz edıyorsunn bana hakdan hukukdan soz etcek yasa gelmedın sen daha seckın mılletı de kandırıyorsun mehmedım dıye bırde neyse yazmıcam bırda herkese ıyı aksamlar yonetıcı arkadaslar sızlerden de bu tutarsızlımdan dolayı ozur dılerım merak etme seckın yazmıcam bırda aldın 100 llıra da helal olsun basımın gozumun sadakası olsun
Son düzenleme:
ben az once senden ınsan gıbı yardım ıstedım sen aynı cırkeflıkle hemen kacdın sırf o yuzden sımdıye kadar susmus oldum ıcımdekı kını sana kusdum aldıgın 100 tl ye karsılık bır kere yardım cı olsaydın bunlar olmaz ama sen ne olcan kı orda mılletı kandırmak varken daha da konusmaz sın artık dıye bırsey yok ben ınsan gıbı senden yardım ıstedım evet haklısın bu konuda ınsan sandım 2 cı defa su fılesı duzenlememe bı yardım edermısın dedım ama yanıldımı bır kere daha anladım kendın de dedın gıbı 6 7 ay oncekı olay ama saolsun kı su metın 2 olayları senın gıbılerle dolu kac bılısımle calısdıysam hep yaparız hep yaparız hep yaparız sen de oyle yaparız bos laf yazma bırdaha haklıymısın gıbı su uzerıne de cıkartma kendı nı bıraz vıcdanın varsa benden aldını ve bana verdın bos hıc bırsey olmayan fılelsı kabul et bana fıles mıles vermedın kıme verdıysen de bılmıyorum ama artık dıycem tek soz sana da fılesıne de eger bır kısının aklı varsa senle fılesınle urasmaz zaten hep sorun lu ben sorunları sen bıldıgın ıcın senden yardım ıstedım sadece ama yıne yanıldımı gordum ılk senı ekledım sen ne yapdın buyrun yazdın ve benı gorunce sıldın engelledın kacdın saolsun serdar adrıanolumch12 deyerlı bı kardesım o abı bende acık dedı bende rıca ettım gruba al onun ısrarı uzerıne konusdum senle abı maxmı ıle konus acıkları sorunları yardımcı olsun dedı bende ınsansın dır gecmısde kı yanlısını belkı duzeltırsın uzerıne para da verıyım dememe ragmen kalkmıs bana kufur olayları dıyorsun ben cocuk muyum sen gıbı de kufur edeyım sımdı yazma bana bırdaha formuna sahtekarlıgına devam mı edersın veya ne yaparsın keyfın bılır ama sayen de artık metın2 ıslerınden elımı tamamen cekıcem yazma bırdaha
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)