farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Maxmi - TR Server Files 2013 v1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaXmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 300
  • Görüntüleme Görüntüleme 36K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Beyler konusmalarınaza dikkat edin maxmi şimdiye kadar hiç kimsenın hakkını yememiş ve yemezde daha bugün ondan server files aldım Özcan ince tanır benı çokta ilgilendi saolasın ve böyle bişeyde yapacagını sanmıyorum fazlada agır sözler etmeyın sonra haksız olan siz oluyorsunuz
Maxmi kardes sen kafanın rahatına bak kimseyi takma onlar senı lekelemeye çalışıyorlar su anda türkiyede senın files gözde olduya millet çekemiyor boşver :D

Beyler konusmalarınaza dikkat edin maxmi şimdiye kadar hiç kimsenın hakkını yememiş ve yemezde daha bugün ondan server files aldım Özcan ince tanır benı çokta ilgilendi saolasın ve böyle bişeyde yapacagını sanmıyorum fazlada agır sözler etmeyın sonra haksız olan siz oluyorsunuz
Maxmi kardes sen kafanın rahatına bak kimseyi takma onlar senı lekelemeye çalışıyorlar su anda türkiyede senın files gözde olduya millet çekemiyor boşver :D
Gelen geçen adama düşman :D Neyse iyi satışlar Maxmi :D

Hayırlı satışlar
Teşekkür ederim.

Gelen geçen adama düşman :D Neyse iyi satışlar Maxmi :D
Teşekkür ederim.

Eyvallah sağolasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri