Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Beyler konusmalarınaza dikkat edin maxmi şimdiye kadar hiç kimsenın hakkını yememiş ve yemezde daha bugün ondan server files aldım Özcan ince tanır benı çokta ilgilendi saolasın ve böyle bişeyde yapacagını sanmıyorum fazlada agır sözler etmeyın sonra haksız olan siz oluyorsunuz
Maxmi kardes sen kafanın rahatına bak kimseyi takma onlar senı lekelemeye çalışıyorlar su anda türkiyede senın files gözde olduya millet çekemiyor boşver
Maxmi kardes sen kafanın rahatına bak kimseyi takma onlar senı lekelemeye çalışıyorlar su anda türkiyede senın files gözde olduya millet çekemiyor boşver

Gelen geçen adama düşmanBeyler konusmalarınaza dikkat edin maxmi şimdiye kadar hiç kimsenın hakkını yememiş ve yemezde daha bugün ondan server files aldım Özcan ince tanır benı çokta ilgilendi saolasın ve böyle bişeyde yapacagını sanmıyorum fazlada agır sözler etmeyın sonra haksız olan siz oluyorsunuz
Maxmi kardes sen kafanın rahatına bak kimseyi takma onlar senı lekelemeye çalışıyorlar su anda türkiyede senın files gözde olduya millet çekemiyor boşver![]()
Neyse iyi satışlar Maxmi 
Game de herhangi bir sorun yok. Açıkları kapatılmış halde ve oyunda kullanıyorum.game dosyası sorunlu.
Teşekkür ederim.Hayırlı satışlar
Teşekkür ederim.Gelen geçen adama düşmanNeyse iyi satışlar Maxmi
![]()
Eyvallah sağolasın.Beyler konusmalarınaza dikkat edin maxmi şimdiye kadar hiç kimsenın hakkını yememiş ve yemezde daha bugün ondan server files aldım Özcan ince tanır benı çokta ilgilendi saolasın ve böyle bişeyde yapacagını sanmıyorum fazlada agır sözler etmeyın sonra haksız olan siz oluyorsunuz
Maxmi kardes sen kafanın rahatına bak kimseyi takma onlar senı lekelemeye çalışıyorlar su anda türkiyede senın files gözde olduya millet çekemiyor boşver![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)